Koncept

Hos restaurant Textur vil du finde en sæsonbetonet og innovativ menu med fokus på råvareudnyttelse, hvor køkkenet har plads til at lægge fuld fokus på hver råvare. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, og lytter til hvad de har at byde på lige nu. Derfor skifter vi alle retterne ud hver tredje uge. Det betyder også at du som gæst altid kan glæde dig til noget nyt!

Kortet byder altid på en menu hvor du kan vælge 3, 4 eller 5 retter med tilhørende vin- eller saftmenu, med mulighed for tilvalg af en osteret. Alle retterne kan også vælges som a la carte, ligesom vi altid har en vegetarret og en fiskehovedret på kortet.

Vinene til maden spænder fra det økologiske usvovlede til det mere klassiske. Der er ingen dogmer – vi vælger vinene fra hjertet så de altid er tilpasset de skiftende menuer.

Vores alkoholfri menu betyder lige så meget for os som vores vinmenu. Alt på vores alkoholfri menu er drikke vi selv har brygget, presset, henkogt, passeret, sammensat og udvalgt til hver ret.

Med vores “Bring Your Own Wine”-koncept giver vi dig muligheden for at medbringe egen vin til maden. Således har du muligheden for at nyde nogle ekstra gode flasker til vores menuer, i stedet for den tiltænkte vinmenu. Der er ingen merpris for dette. Eksempelvis vil vores 3-retters menu med egen medbragt vin stadig koste kr. 333,-. Bestiller du a la carte opkræver vi proppenge kr. 175,- per flaske.

Vi glæder os til at se jer!

Snacks & appetizers

4 slags kr. 75,-

Østers “Perle Blanche no°3” per styk kr. 35,-

Baerii Caviar 15 g, sprød vaffel & creme fraiche kr. 195,-

Cocktails

“Koldbrygget The” kr. 105,-

“Espresso Martini” kr. 95,-

“Rabarber & mjødurt” kr. 115,-

“Gin & Nordjysk Tonic” kr. 95,-

“Syltede grønne tomater” kr. 105,-

Et glas bobler

Cremant de Bourgogne, Rosé kr. 85,-

Champagne, Grand Brut Reserve, André Clouet kr. 135,-

Menuer

Sepia, hvide asparges & fumé med urteolie
2018 Muscadet, Michel Delhommeau, Loire, Frankrig    Pære & verbena
2017 Chardonnay, Raimat, Costers del Segre, Spanien

Kystfisk, porre & spinat
2018 Viognier, Les Bechets, Pays d’Oc, Frankrig    Spinat & citrus
2017 Aligoté, Francois Confuron-Gindre, Bourgogne, Frankrig

Stegt kalvebrissel, broccoli & peberrodssauce
2017 Montipagano, Umani Ronchi, Montepulciano d’Abruzzo, Italien   Hyldeblomst & timian
Dolcetto d’Alba, Paolo Scavino,  Piemonte, Italien

Nakkefilet af øko-gris, kål & aromatisk sauce
2017 Syrah, Appasimento, Casale Burgio, Sicilien, Italien ┃  Æble & persille
2015 Vinsobres, Pierre Amadieu, Côtes du Rhône, Frankrig

Efterårspærer & fløde
Moscatel, Sol del Mediterráne, Anecoop, Valencia, Spanien   Bær-shrub
2016 Coteaux du Layon, Chateau de Fesles, Loire, Frankrig


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 333,-
Kystfisk – Nakkefilet – Efterårspærer & fløde

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,- 
Kystfisk – Kalvebrissel – Nakkefilet – Efterårspærer & fløde

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,- 
Sepia – Kystfisk – Kalvebrissel – Nakkefilet – Efterårspærer & fløde

Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu – vælges af hele bordet – angivet med kursiv i ovenstående
3 retter +150,- kr. ┃  4 retter +200,- kr. ┃  5 retter +250,- kr. ┃  ‘Texturen’ +400,- kr.

A la carte

Sepia, hvide asparges & fumé med urteolie – kr. 95,-

Kystfisk, porre & spinat – kr. 95,- / 205,-

Kammusling, sort hvidløg & nordjysk lardo – kr. 195,-

Stegt kalvebrissel, broccoli & peberrodssauce – kr. 95,-

Grøntsagsfrikassé med sauce på ristede kartoffelskræller – kr. 185,-

Nakkefilet af øko-gris, kål & aromatisk sauce – kr. 205,-

Vendsysselosten, Høgelundgaard & æble – kr. 115,-

Efterårspærer & fløde – kr. 95,-