Koncept

Hos restaurant Textur vil du finde en sæsonbetonet og innovativ menu med fokus på råvareudnyttelse, hvor køkkenet har plads til at lægge fuld fokus på hver råvare. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, og lytter til hvad de har at byde på lige nu. Derfor skifter vi alle retterne ud hver tredje uge. Det betyder også at du som gæst altid kan glæde dig til noget nyt!

Kortet byder altid på en menu hvor du kan vælge 3, 4 eller 5 retter med tilhørende vin- eller saftmenu, med mulighed for tilvalg af en osteret. Alle retterne kan også vælges som a la carte, ligesom vi altid har en vegetarret og en fiskehovedret på kortet.

Vinene til maden spænder fra det økologiske usvovlede til det mere klassiske. Der er ingen dogmer – vi vælger vinene fra hjertet så de altid er tilpasset de skiftende menuer.

Vores alkoholfri menu betyder lige så meget for os som vores vinmenu. Alt på vores alkoholfri menu er drikke vi selv har brygget, presset, henkogt, passeret, sammensat og udvalgt til hver ret.

Med vores “Bring Your Own Wine”-koncept giver vi dig muligheden for at medbringe egen vin til maden. Således har du muligheden for at nyde nogle ekstra gode flasker til vores menuer, i stedet for den tiltænkte vinmenu. Der er ingen merpris for dette.
Bestiller du a la carte opkræver vi proppenge kr. 175,- per flaske.

Vi glæder os til at se jer!

Snacks & appetizers

4 slags kr. 75,-

Østers “Perle Blanche no°3” per styk kr. 35,-

Baerii Caviar 15 g, sprød vaffel & creme fraiche kr. 195,-

Cocktails

“Koldbrygget The” kr. 105,-

“Espresso Martini” kr. 95,-

“Rabarber & mjødurt” kr. 115,-

“Gin & Nordjysk Tonic” kr. 95,-

“Syltede grønne tomater” kr. 105,-

Et glas bobler

Cremant de Bourgogne, Rosé kr. 85,-

Champagne, Grand Brut Reserve, André Clouet kr. 135,-

Menuer

Sorthummer, skorzonerrod & hummersauce
2017 Caringole Blanc, La Croix Belle, Languedoc, Frankrig Citron & kørvel
2016 Pinot Gris, Domaine Hurst, Lieu-Dit Herrenweg, Alsace, Frankrig

Pocheret kystfisk, svampe & kål
2017 Bellone, Casale del Giglio, Lazio, Italien    Let-mousserende the
2015 Mâcon Solutre-Poilly, Francois d’Allaines, Bourgogne, Frankrig

Stegt, confiteret kalvebrissel, rødbede & gransauce
Bistrologie, Jeff Carrell, Languedoc, Frankrig     Rødbede, æble & gran
2017 Sankt Laurent, Rose Schuster, Burgenland, Østrig

Dansk frilandsgris, jordskok & sauce med peberrod
2016 L’Obaga, Vinicola Del Priorat, Priorat, Spanien   Varme krydderier & bær
2016 “Vinyes Velles Boniques”, Ritme Cellar, Priorat, Spanien

Let-frossen karamelmousse, hvid chokolade creme & præserverede frugter og bær
Krohn Lágrima Fine White Port, Duoro, Spanien    Karamel & grønne frugter
2015 “Passerillé”, Domaine Delesvaux, Coteaux du Layon, Frankrig

 


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 333,-
Kystfisk – Frilandsgris – Karamel & frugter

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,- 
Kystfisk – Kalvebrissel – Frilandsgris – Karamel & frugter

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,- 
Sorthummer – Kystfisk – Kalvebrissel – Frilandsgris – Karamel & frugter

Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

 Opgraderet vinmenu – vælges af hele bordet – angivet med kursiv i ovenstående
3 retter +150,- kr. ┃  4 retter +200,- kr. ┃  5 retter +250,- kr. ┃  ‘Texturen’ +400,- kr.

A la carte

Sorthummer, skorzonerrod & hummersauce – kr. 95,-

Pocheret kystfisk, svampe & kål – kr. 95,- / 205,-

Blæksprutte, kammusling & caviar – kr. 195,-

Stegt, confiteret kalvebrissel, rødbede & gransauce – kr. 95,-

Grøntsagsfrikassé med sauce på ristede kartoffelskræller – kr. 185,-

Dansk frilandsgris, jordskok & sauce med peberrod – kr. 205,-

Stenhøjmark, honning & trøffel – kr. 115,-

Karamelmousse, hvid chokolade creme & præserverede frugter – kr. 95,-