Koncept

Hos restaurant Textur vil du finde en sæsonbetonet og innovativ menu med fokus på råvareudnyttelse, hvor køkkenet har plads til at lægge fuld fokus på hver råvare. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, og lytter til hvad de har at byde på lige nu. Derfor skifter vi alle retterne ud hver tredje uge. Det betyder også at du som gæst altid kan glæde dig til noget nyt!

Kortet byder altid på en menu hvor du kan vælge 3, 4 eller 5 retter med tilhørende vin- eller saftmenu, med mulighed for tilvalg af en osteret. Alle retterne kan også vælges som a la carte, ligesom vi altid har en vegetarret og en fiskehovedret på kortet.

Vinene til maden spænder fra det økologiske usvovlede til det mere klassiske. Der er ingen dogmer – vi vælger vinene fra hjertet så de altid er tilpasset de skiftende menuer.

Vores alkoholfri menu betyder lige så meget for os som vores vinmenu. Alt på vores alkoholfri menu er drikke vi selv har brygget, presset, henkogt, passeret, sammensat og udvalgt til hver ret.

Med vores “Bring Your Own Wine”-koncept giver vi dig muligheden for at medbringe egen vin til maden. Således har du muligheden for at nyde nogle ekstra gode flasker til vores menuer, i stedet for den tiltænkte vinmenu. Der er ingen merpris for dette.
Bestiller du a la carte opkræver vi proppenge kr. 175,- per flaske.

Vi glæder os til at se jer!

Snacks & appetizers

4 slags kr. 75,-

Østers “Perle Blanche no°3” per styk kr. 35,-

Baerii Caviar 15 g, sprød vaffel & creme fraiche kr. 195,-

Cocktails

“Koldbrygget The” kr. 105,-

“Espresso Martini” kr. 95,-

“Rabarber & mjødurt” kr. 115,-

“Gin & Nordjysk Tonic” kr. 95,-

“Syltede grønne tomater” kr. 105,-

Et glas bobler

Cremant de Bourgogne, Rosé kr. 85,-

Champagne, Grand Brut Reserve, André Clouet kr. 135,-

Menuer

Kammusling, æggeblomme & syrlig sauce
2017 Pinot Grigio, Ville di Antané, Veneto, Italien Fermenteret gulerod & citron
2016 Friulano, Livio Felluga, Friuli, Italien

Kystfisk, rosenkål & sauce på gæret korn
2018 Petit Siós, Costers del Sió, Costers del Segre, Spanien    Havesyre & æble
2017 Mäcon-Villages, Domaine J.M.Boillot, Bourgogne, Frankrig

Saltet andebryst, karamelliseret æble & bouillon
2017 Zweigelt Brilliant, Ecker Eckhof, Wagram, Østrig    Nordjysk tonic
2014 Cabernet franc, Claus de Nell, Loire, Frankrig

Kalv, broccoli & aromatisk sauce
2016 Chianti Colli Senesi, Silvio Nardi, Toscana, Italien   Kombucha på kvæde-the
2016 Soto, Dominio del Soto, Ribera del Duero, Spanien

Hengemt sommer”
2016 Semillon, Mouillin Caresse, Cötes du Montraval, Frankrig    Hindbær shrub
2015 Gaillac, Domaine Rotier, Les Gravels, Frankrig

 

3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 333,-
Kystfisk – Kalv – “Hengemt sommer”

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,- 
Kammusling – Kystfisk – Kalv – “Hengemt sommer”

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,- 
Kammusling – Kystfisk – Andebryst – Kalv – “Hengemt sommer”

Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

 Opgraderet vinmenu – vælges af hele bordet – angivet med kursiv i ovenstående
3 retter +150,- kr. ┃  4 retter +200,- kr. ┃  5 retter +250,- kr. ┃  ‘Texturen’ +400,- kr.

A la carte

Kammusling, æggeblomme & syrlig sauce – kr. 95,-

Kystfisk, rosenkål & sauce på gæret korn – kr. 95,- / 205,-

Blæksprutte, kammusling & caviar – kr. 195,-

Saltet andebryst, karamelliseret æble & bouillon – kr. 95,-

Grøntsagsfrikassé med sauce på ristede kartoffelskræller – kr. 185,-

Kalv, broccoli & aromatisk sauce – kr. 205,-

Stenhøjmark, honning & trøffel – kr. 115,-

“Hengemt sommer” – kr. 95,-