Koncept

Hos restaurant Textur vil du finde en sæsonbetonet og innovativ menu med fokus på råvareudnyttelse, hvor køkkenet har plads til at lægge fuld fokus på hver råvare. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, og lytter til hvad de har at byde på lige nu. Derfor skifter vi alle retterne ud hver tredje uge. Det betyder også at du som gæst altid kan glæde dig til noget nyt!

Kortet byder altid på en menu hvor du kan vælge 3, 4 eller 5 retter med tilhørende vin- eller saftmenu, med mulighed for tilvalg af en osteret. Alle retterne kan også vælges som a la carte, ligesom vi altid har en vegetarret og en fiskehovedret på kortet.

Vinene til maden spænder fra det økologiske usvovlede til det mere klassiske. Der er ingen dogmer – vi vælger vinene fra hjertet så de altid er tilpasset de skiftende menuer.

Vores alkoholfri menu betyder lige så meget for os som vores vinmenu. Alt på vores alkoholfri menu er drikke vi selv har brygget, presset, henkogt, passeret, sammensat og udvalgt til hver ret.

Med vores “Bring Your Own Wine”-koncept giver vi dig muligheden for at medbringe egen vin til maden. Således har du muligheden for at nyde nogle ekstra gode flasker til vores menuer, i stedet for den tiltænkte vinmenu. Der er ingen merpris for dette.
Bestiller du a la carte opkræver vi proppenge kr. 175,- per flaske.

Vi glæder os til at se jer!

Snacks & appetizers

4 slags kr. 75,-

Østers “Perle Blanche no°3” per styk kr. 35,-

Baerii Caviar 15 g, sprød vaffel & creme fraiche kr. 195,-

Cocktails

“Koldbrygget The” kr. 105,-

“Espresso Martini” kr. 95,-

“Rabarber & mjødurt” kr. 115,-

“Gin & Nordjysk Tonic” kr. 95,-

“Syltede grønne tomater” kr. 105,-

Et glas bobler

Cremant de Bourgogne, Rosé kr. 85,-

Champagne, Grand Brut Reserve, André Clouet kr. 135,-

Menuer

Makrel, porre & surdejs-vinaigrette
2018 Chardonnay, Terrapure, Valle de Curico, Chile Selleri-lemonade
2018 Müller-Thurgau, Schwedheim, Pfalz, Tyskland

Kystfisk, glaskål & syltet asparges
2018 Riesling, Margarethenhof, Saar, Tyskland  Kombucha
2018 La Volpare, Tommasi, Soave, Classico, Italien

Kalvemørbrad, ærter & sauce bordelaise
2017 Sangiovese, Boira, Casa Vinicola Botter, Marche, Italien    Æble & safran
2016 Pinot Noir Reserve, Weingut Heitlinger, Barden, Tyskland

And i crouton, aspargesbroccoli & svampegastrique
2015 Garnache Tintorera, Piqueras Old Vines, Almansa, Spanien Hyldeblomst & frisk laurbær
2016 Gigondas Romane Machotte, Pierre Amadieu, Côtes du Rhône, Frankrig

Let-frossen karamel, blåbær & syre
2017 La Lupa Moscato d’Asti, Alfiero Boffa, Piemonte, Italien    Honning & timian
2015 Riesling Spätlese, Hochheimer Hölle, Rheingau, Tyskland


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 333,-
Kystfisk – And – Karamel & blåbær

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,- 
Makrtel – Kystfisk – And – Karamel & blåbær

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,- 
Makrtel – Kystfisk – Kalvemørbrad – And – Karamel & blåbær

Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu – vælges af hele bordet – angivet med kursiv i ovenstående
3 retter +150,- kr. ┃  4 retter +200,- kr. ┃  5 retter +250,- kr. ┃  ‘Texturen’ +400,- kr.

Menuer

Jomfruhummer, urter & valnøddeolie
2018 Sauvignon Blanc, Domaine de Menard, Cotes de Gascogne, Frankrig    Verbena & citron
2017 Riesling “Steinterrassen”, Weingut Stadt Krems, Kremstal, Tyskland

Smørpocheret glashvar, squash & muslingesauce
2018 Chardonnay “Just”, Paul Sapin, Pays d’Oc, Frankrig  Appelsin & squash
2017 Albarino X, Coto de Gomariz, Ribeira, Spanien

Oksetatar & tomat
2017 Pinot Noir “Buis d’Abs”, Ardéche, Frankrig   Tomat & safran
2017 Brouilly Pierreux, Marc Delienne, Beaujolais, Frankrig

Okseribs, spidskål, porre & hvidløgsblanquette
2015 Ventoux, Vidal-Fleury, Rhone, Frankrig Varme krydderier & sveske
2016 “Tinto”, Dominio Del Soto, Ribera del Duero, Spanien

Aromatisk yoghurt-is, æbler & sprød kartoffelkage
2017 Symphonie de Fleurs, Blanc de Blancs, Frankrig   Hengemte syrlige jordbær
2016 Coteaux du Layon “Vielles Vignes”, Château de Fesles, Loire, Frankrig


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 333,-
Glashvar – Okseribs – Yoghurt-is & kartoffelkage

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,- 
Glashvar – Tatar – Okseribs – Yoghurt-is & kartoffelkage

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,- 
Jomfruhummer – Glashvar – Tatar – Okseribs – Yoghurt-is & kartoffelkage

Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu – vælges af hele bordet – angivet med kursiv i ovenstående
3 retter +150,- kr. ┃  4 retter +200,- kr. ┃  5 retter +250,- kr. ┃  ‘Texturen’ +400,- kr.

A la carte

Makrel, porre & surdejs-vinaigrette – kr. 95,-

Kystfisk, glaskål & syltet asparges – kr. 95,- / 205,-

Blæksprutte, kammusling & caviar – kr. 195,-

Kalvemørbrad, ærter & sauce bordelaise – kr. 95,-

Grøntsagsfrikassé med sauce på ristede kartoffelskræller – kr. 185,-

And i crouton, aspargesbroccoli & svampegastrique – kr. 205,-

Stenhøjmark, honning & trøffel – kr. 115,-

Let-frossen karamel, blåbær & syre – kr. 95,-

Jomfruhummer, urter & valnøddeolie – kr. 95,-

Smørpocheret glashvar, squash & muslingesauce – kr. 95,- / 205,-

Blæksprutte, kammusling & caviar – kr. 195,-

Oksetatar & tomat – kr. 95,-

Grøntsagsfrikassé med sauce på ristede kartoffelskræller – kr. 185,-

Okseribs, spidskål, porre & hvidløgsblanquette – kr. 205,-

Stenhøjmark, honning & trøffel – kr. 115,-

Aromatisk yoghurt-is, æbler & sprød kartoffelkage – kr. 95,-