Koncept

Hos restaurant Textur vil du finde en sæsonbetonet og innovativ menu med fokus på råvareudnyttelse, hvor køkkenet har plads til at lægge fuld fokus på hver råvare. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, og lytter til hvad de har at byde på lige nu. Derfor skifter vi alle retterne ud hver tredje uge. Det betyder også at du som gæst altid kan glæde dig til noget nyt!

Kortet byder altid på en menu hvor du kan vælge 3, 4 eller 5 retter med tilhørende vin- eller saftmenu, med mulighed for tilvalg af en osteret. Alle retterne kan også vælges som a la carte, ligesom vi altid har en vegetarret og en fiskehovedret på kortet.

Vinene til maden spænder fra det økologiske usvovlede til det mere klassiske. Der er ingen dogmer – vi vælger vinene fra hjertet så de altid er tilpasset de skiftende menuer.

Vores alkoholfri menu betyder lige så meget for os som vores vinmenu. Alt på vores alkoholfri menu er drikke vi selv har brygget, presset, henkogt, passeret, sammensat og udvalgt til hver ret.

Med vores “Bring Your Own Wine”-koncept giver vi dig muligheden for at medbringe egen vin til maden. Således har du muligheden for at nyde nogle ekstra gode flasker til vores menuer, i stedet for den tiltænkte vinmenu. Der er ingen merpris for dette. Eksempelvis vil vores 3-retters menu med egen medbragt vin stadig koste kr. 333,-. Bestiller du a la carte opkræver vi proppenge kr. 175,- per flaske.

Vi glæder os til at se jer!

Snacks & appetizers

4 slags kr. 75,-

Østers “Perle Blanche no°3” per styk kr. 35,-

Baerii Caviar 15 g, sprød vaffel & creme fraiche kr. 195,-

Cocktails

“Koldbrygget The” kr. 105,-

“Espresso Martini” kr. 95,-

“Rabarber & mjødurt” kr. 115,-

“Gin & Nordjysk Tonic” kr. 95,-

“Syltede grønne tomater” kr. 105,-

Et glas bobler

Cremant de Bourgogne, Rosé kr. 85,-

Champagne, Silver Brut Nature, André Clouet kr. 135,-

Menuer

Jomfruhummer, cremet kartoffel & sylt
2018 Le Petit Blanc, Winedrop, Langedoc-Rousillon, Frankrig ┃ Safran & æble
2018 Gruner Veltliner, Weingut Nigl, Niederösterreich, Østrig

Skagenfisk, hvide asparges & peberrodsfumé
2018 Sauvignon Blanc, La Galope, Côtes de Gascogne, Frankrig ┃ Kombucha
2017 Chardonnay, Joseph Faiveley, Bourgogne, Frankrig

Vaffel, saltet okse & stenbiderrogn
2018 Pinot Noir, Butterfield Station, Californien, USA ┃ Havesyre & kørvel
2018 Lezer, Foradori, Trentino-Alto Adige, Italien

Stegt confiteret kylling, broccoli & aromatisk hønsesauce
2017 Les Promesses, Famille Gonnet, Côtes du Rhône, Frankrig ┃ Sort is-the
2017 Barbera d’Alba, Giacosa Fratelli, Piemonte, Italien

Grønne jordbær, havre & fløde
NV, Moscato, Vallebelbo, Piemonte, Italien ┃ Bær & krydderier
2018 Riesling Kabinett, S.A. Prüm, Mosel, Tyskland


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 333,-
Skagenfisk – Kylling – Grønne jordbær & fløde

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,-
Skagenfisk – Kylling – Vaffel – Grønne jordbær & fløde

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,-
Jomfruhummer – Skagenfisk – Kylling – Vaffel – Grønne jordbær & fløde

‘Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu ┃ Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu
3 retter +150,- kr. ┃ 4 retter +200,- kr. ┃ 5 retter +250,- kr. ┃ ‘Texturen’ +400,- kr. 

Vandet i Danmark er noget af det bedste i verden – så vi ser ingen grund til at få fragtet vand på flaske langvejs fra.
Vi har filtreret drikkevandet gennem et aktivt kulfilter, til kr. 25,- per person. Med eller uden brus, og så meget du har lyst til!

A la carte

Jomfruhummer, cremet kartoffel & sylt – kr. 95,-
Stegt kammusling, sort hvidløg & sauce med nordjysk lardo – kr. 195,-
Skagenfisk, hvide asparges & peberrodsfumé – kr. 95,- / 205,-
Vaffel, saltet okse & stenbiderrogn – kr. 95,-
Grøntsagsfrikassé med sauce på ristede kartoffelskræller – kr. 185,-
Stegt confiteret kylling, broccoli & aromatisk hønsesauce – kr. 205,-
Vendsysselosten, Høgelundgaard & æble – kr. 115,-
Grønne jordbær, havre & fløde – kr. 95,-