Koncept

Hos restaurant Textur vil du finde en sæsonbetonet og innovativ menu med fokus på råvareudnyttelse, hvor køkkenet har plads til at lægge fuld fokus på hver råvare. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, og lytter til hvad de har at byde på lige nu. Derfor skifter vi alle retterne ud hver tredje uge. Det betyder også at du som gæst altid kan glæde dig til noget nyt!

Kortet byder altid på en menu hvor du kan vælge 3, 4 eller 5 retter med tilhørende vin- eller saftmenu, med mulighed for tilvalg af en osteret. Alle retterne kan også vælges som a la carte, ligesom vi altid har en vegetarret og en fiskehovedret på kortet.

Vinene til maden spænder fra det økologiske usvovlede til det mere klassiske. Der er ingen dogmer – vi vælger vinene fra hjertet så de altid er tilpasset de skiftende menuer.

Vores alkoholfri menu betyder lige så meget for os som vores vinmenu. Alt på vores alkoholfri menu er drikke vi selv har brygget, presset, henkogt, passeret, sammensat og udvalgt til hver ret.

Med vores “Bring Your Own Wine”-koncept giver vi dig muligheden for at medbringe egen vin til maden. Således har du muligheden for at nyde nogle ekstra gode flasker til vores menuer, i stedet for den tiltænkte vinmenu. Der er ingen merpris for dette.
Bestiller du a la carte opkræver vi proppenge kr. 175,- per flaske.

Vi glæder os til at se jer!

Snacks & appetizers

4 slags kr. 75,-

Østers “Perle Blanche no°3” per styk kr. 35,-

Baerii Caviar 15 g, sprød vaffel & creme fraiche kr. 210,-

Cocktails

“Koldbrygget The” kr. 105,-

“Espresso Martini” kr. 95,-

“Rabarber & mjødurt” kr. 115,-

“Gin & Nordjysk Tonic” kr. 95,-

“Syltede grønne tomater” kr. 105,-

Et glas bobler

Cremant de Bourgogne, Rosé kr. 85,-

Champagne, Grand Brut Reserve, André Clouet kr. 135,-

Menuer

Kulmule, musling & kærnemælk
2017 Pinot Grigio, La Cappucina, Veneto, Italien   Gæret korn & æble

Letrøget laks, blomkål & uægte sauce

2016 Chardonnay Gravettes, Vignerons Ardechois, Ardéche, Frankrig    The & citrusurter

Fermenteret okse & rødebedetatar
2017 Baco Noir, Henry of Pelham, Ontario, Canada    Rødbede & mørke bær

Kalveculotte, svampesauce & kål
2014 Extra Libre, Chateau du Cedre, Cahors, Frankrig    Gulerod & mirabelle

Æble, karamelliseret hvid chokolade & rosmarin
2016 Eyssards, Chateau Des Eyssards, Cotes de Bergerac, Frankrig    Karamel & lime


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 333,-
Skagenfisk – kalveculotte – æble & karamelliseret hvid chokolade

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,- 
Kulmule – Skagenfisk – kalveculotte – æble & karamelliseret hvid chokolade

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,- 
Kulmule – Skagenfisk – fermenteret okse – kalveculotte – æble & karamelliseret hvid chokolade

Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

A la carte

Kulmule, musling & kærnemælk – kr. 95,-

Letrøget laks, blomkål & uægte sauce – kr. 95,- / 195,-

Sorthummer, små skud & fermenteret kirsebær – kr. 195,-

Fermenteret okse & rødbedetatar – kr. 95,-

Grøntsagsfrikassé med sauce på ristede kartoffelskræller – kr. 185,-

Kalveculotte, svampesauce & kål – kr. 205,-

Stenhøjmark, honning & trøffel – kr. 115,-

Æble, karamelliseret hvid chokolade & rosmarin – kr. 95,-