Koncept

Hos restaurant Textur vil du finde en sæsonbetonet og innovativ menu med fokus på råvareudnyttelse, hvor køkkenet har plads til at lægge fuld fokus på hver råvare. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, og lytter til hvad de har at byde på lige nu. Derfor skifter vi alle retterne ud hver tredje uge. Det betyder også at du som gæst altid kan glæde dig til noget nyt!

Kortet byder altid på en menu hvor du kan vælge 3, 4 eller 5 retter med tilhørende vin- eller saftmenu, med mulighed for tilvalg af en osteret. Alle retterne kan også vælges som a la carte, ligesom vi altid har en vegetarret og en fiskehovedret på kortet.

Vinene til maden spænder fra det økologiske usvovlede til det mere klassiske. Der er ingen dogmer – vi vælger vinene fra hjertet så de altid er tilpasset de skiftende menuer.

Vores alkoholfri menu betyder lige så meget for os som vores vinmenu. Alt på vores alkoholfri menu er drikke vi selv har brygget, presset, henkogt, passeret, sammensat og udvalgt til hver ret.

Med vores “Bring Your Own Wine”-koncept giver vi dig muligheden for at medbringe egen vin til maden. Således har du muligheden for at nyde nogle ekstra gode flasker til vores menuer, i stedet for den tiltænkte vinmenu. Der er ingen merpris for dette.
Bestiller du a la carte opkræver vi proppenge kr. 175,- per flaske.

Vi glæder os til at se jer!

Snacks & appetizers

4 slags kr. 75,-

Østers “Perle Blanche no°3” per styk kr. 35,-

Baerii Caviar 15 g, sprød vaffel & creme fraiche kr. 210,-

Cocktails

“Koldbrygget The” kr. 105,-

“Espresso Martini” kr. 95,-

“Rabarber & mjødurt” kr. 115,-

“Gin & Nordjysk Tonic” kr. 95,-

“Syltede grønne tomater” kr. 105,-

Et glas bobler

Cremant de Bourgogne, Rosé kr. 85,-

Champagne, Grand Brut Reserve, André Clouet kr. 135,-

Menuer

Jomfruhummer, salat & friskost
2012 Les Calcinaires, Domaine Gauby, Cotes Catalanes, Frankrig  ┃ Kirsebær & valle

Sprød Skagenfisk & kål

2016 Gewürztraminer, Gaumen Spiel, Rheinhessen, Tyskland  ┃ Lime & The

Brissel & Karl Johan
2015 Chinon, Marie de Beauregard, Loire, Frankrig  ┃ Birkesaft & estragon

Glaseret gris & hengemt sommer
2014 Chiantari, Vigneti Zabu, Sicilien, Italien  ┃ Æble & selleri

Citron & melasse
2013 Rivesaltes, Collection, Roussillon, Frankrig ┃Marcipan & citron


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 333,-
Skagenfisk – glaseret gris – citron & melasse

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,- 
Jomfruhummer – Skagenfisk – glaseret gris – citron & melasse

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,- 
Jomfruhummer – Skagenfisk – brissel – glaseret gris – citron & melasse

Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

A la carte

Jomfruhummer, salat & friskost – kr. 95,-

Sprød Skagenfisk & kål – kr. 105,- / kr. 205,-

Sorthummer, små skud & kirsebærolie – kr. 195,-

Brissel & Karl Johan – kr. 95,-

Grøntsagsfrikassé med sauce på ristede kartoffelskræller – kr. 185,-

Glaseret gris & hengemt sommer – kr. 205,-

Fyrmester, honning & trøffel – kr. 115,-

Citron & melasse – kr. 95,-