Koncept

Hos restaurant Textur vil du finde en sæsonbetonet og innovativ menu med fokus på råvareudnyttelse, hvor køkkenet har plads til at lægge fuld fokus på hver råvare. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, og lytter til hvad de har at byde på lige nu. Derfor skifter vi alle retterne ud hver tredje uge. Det betyder også at du som gæst altid kan glæde dig til noget nyt!

Kortet byder altid på en menu hvor du kan vælge 3, 4 eller 5 retter med tilhørende vin- eller saftmenu, med mulighed for tilvalg af en osteret. Alle retterne kan også vælges som a la carte, ligesom vi altid har en vegetarret og en fiskehovedret på kortet.

Vinene til maden spænder fra det økologiske usvovlede til det mere klassiske. Der er ingen dogmer – vi vælger vinene fra hjertet så de altid er tilpasset de skiftende menuer.

Vores alkoholfri menu betyder lige så meget for os som vores vinmenu. Alt på vores alkoholfri menu er drikke vi selv har brygget, presset, henkogt, passeret, sammensat og udvalgt til hver ret.

Med vores “Bring Your Own Wine”-koncept giver vi dig muligheden for at medbringe egen vin til maden. Således har du muligheden for at nyde nogle ekstra gode flasker til vores menuer, i stedet for den tiltænkte vinmenu. Der er ingen merpris for dette.
Bestiller du a la carte opkræver vi proppenge kr. 175,- per flaske.

Vi glæder os til at se jer!

Snacks & appetizers

4 slags kr. 75,-

Østers “Perle Blanche no°3” per styk kr. 35,-

Baerii Caviar 15 g, sprød vaffel & creme fraiche kr. 195,-

Cocktails

“Koldbrygget The” kr. 105,-

“Espresso Martini” kr. 95,-

“Rabarber & mjødurt” kr. 115,-

“Gin & Nordjysk Tonic” kr. 95,-

“Syltede grønne tomater” kr. 105,-

Et glas bobler

Cremant de Bourgogne, Rosé kr. 85,-

Champagne, Grand Brut Reserve, André Clouet kr. 135,-

Menuer

Dampet torsk med syltet asparges & aspargescreme
2016 Muscadet, Guy Saget, Loire, Frankrig ┃ Mousserende kvæde-the
2016 Muscat Reserve, Trimbach, Alsace, Frankrig

Stegt Kystfisk, kål & kålsauce
2017 Chardonnay Pablo Claro, Punctum, La Mancha, Spanien    Gulerodslemonade
2016 Mercurey, Domain Faiveley, Bourgogne, Frankrig

Tatar af modnet okse & silderogn
2016 Pinot Noir, Butterfield Station, Californien, USA     Rødbede og præserveret hindbær
2014 Blauer Spätburgunder, Weingut Knipser, Pfalz, Tyskland

Rokkedahl kylling & svampe
2017 Montepulciano d’Abruzzo, Masciarelli, Abruzzo, Italien ┃  Selleri & æble
2011 Sierra Cantabria Reserva, Bodegas Sierra Cantabria, Rioja, Spanien

Hengemte grønne frugter & hvid chokolade
2016 Dulce Venganza, Punctum, La Mancha, Spanien    Saft på grønne frugter
2015 Riesling Oberemmeler Hütte, Von Hövel, Mosel-Saar-Ruwer, Tyskland


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 333,-
Kystfisk – Rokkedahl kylling – grønne frugter & hvid chokolade

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,- 
Dampet torsk – Kystfisk – Rokkedahl kylling – grønne frugter & hvid chokolade

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,- 
Dampet torsk – Kystfisk – tatar af okse – Rokkedahl kylling – grønne frugter & hvid chokolade

Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

 Opgraderet vinmenu – vælges af hele bordet – angivet med kursiv i ovenstående
3 retter +150,- kr. ┃  4 retter +200,- kr. ┃  5 retter +250,- kr. ┃  ‘Texturen’ +400,- kr.

A la carte

Dampet torsk med syltet asparges & aspargescreme – kr. 95,-

Stegt Kystfisk, kål & kålsauce – kr. 95,- / 195,-

Blæksprutte, kammusling & caviar – kr. 195,-

Tatar af modnet okse & silderogn – kr. 95,-

Grøntsagsfrikassé med sauce på ristede kartoffelskræller – kr. 185,-

Rokkedahl kylling & svampe – kr. 205,-

Stenhøjmark, honning & trøffel – kr. 115,-

Hengemte grønne frugter & hvid chokolade – kr. 95,-