Menuer
8. april til 5. maj
Hvide asparges med floral hollandaise, unika X oste & sprød surdej
┃ Hyldeblomst-lemonade
Stegt fisk, variation af agurk samt sauce på røget kefir
┃ Agurk & æble
Lyn-grillet tatar af kryddermodnet okse med selleri, hasselnød & lapsang the
┃ Hibiscus & selleri
Grisemørbrad med souffle, BBQ kæbesnitte med klorofyl sauce & bahji samt ramsløg
┃ Tranebær, rødbede & urter
Røde & grønne rabarber med hvid chokolade, kærnemælk & citrusurter
┃ Rabarber, valle & citrusurter
På Textur serverer vi altid god mad og drikke til priser hvor alle kan være med.
Besøger du os i hverdagene (mandag til torsdag) tilbyder vi nu en endnu skarpere pris på vores menuer:
3 retter med vin- eller saftmenu
Fisk – Gris – Dessert
HVERDAG 333,- / WEEKEND 444,-
4 retter med vin- eller saftmenu
Asparges – Fisk – Gris – Dessert
HVERDAG 444,- / WEEKEND 555,-
5 retter med vin- eller saftmenu
Asparges – Fisk – Tatar – Gris – Dessert
HVERDAG 555,- / WEEKEND 666,-
‘Texturen’
Snacks & bobler
7 retter med vin- eller saftmenu
Kulfiltreret vand m/u brus
Kaffe & petit four
HVERDAG 1.111,- / WEEKEND 1.200,-
Opgraderet vinmenu
+50,- per glas
Kulfiltreret vand m/u brus ad libitum
25,- per person
A la carte
Hvide asparges med floral hollandaise, unika X oste & sprød surdej
95,-
Stegt fisk, variation af agurk samt sauce på røget kefir
95,- / 205,-
Blomkål med røget creme fraiche, kastanjer, solbærbladeolie & caviar
195,-
Lyn-grillet tatar af kryddermodnet okse med selleri, hasselnød & lapsang the
105,-
Grisemørbrad med souffle, BBQ kæbesnitte med klorofyl sauce & bahji samt ramsløg
205,-
Luftig creme på Unika X Nordlys med hybenkompot, blinis & Sirius vendt med krystalliseret hvid chokolade
120,-
Røde & grønne rabarber med hvid chokolade, kærnemælk & citrusurter
95,-
Vi gør venligst opmærksom på, at ved betaling med firmakort samt betalingskort udstedt uden for EU pålægges betalingsgebyret regningen ved betaling