Menuer
3. januar til 10. februar
Skaldyr i bouillon med creme fraiche 48%, aromatiske urter & Pernod
┃ Grøn te med aromatiske urter & stjerneanis
Dampet Skagenfisk, urte-souffle & brøndkarse samt sauce på ristede fiskeben & hybenrose
┃ Hybenrose-lemonade
Variation af jordskok med miso, sauce grenobloise & gastrique på grankogler
┃ Jordskok & æble
Braiseret og grillet tunggris, pommes puré samt sauce mysterie & vinterkål
┃ Tranebær med peberrod & salvie
Græskar med karamelliseret filodej, kamille- og hyldeblomstgelé & brun farin sauce
┃ Græskar & hengemt hyldeblomst
På Textur serverer vi altid god mad og drikke til priser hvor alle kan være med.
Besøger du os i hverdagene (mandag til torsdag) tilbyder vi nu en endnu skarpere pris på vores menuer:
3 retter med vin- eller saftmenu
Skagenfisk – Gris – Dessert
HVERDAG 333,- / WEEKEND 444,-
4 retter med vin- eller saftmenu
Skagenfisk – Jordskok – Gris – Dessert
HVERDAG 444,- / WEEKEND 555,-
5 retter med vin- eller saftmenu
Skaldyr – Skagenfisk – Jordskok – Gris – Dessert
HVERDAG 555,- / WEEKEND 666,-
‘Texturen’
Snacks & bobler
7 retter med vin- eller saftmenu
Kulfiltreret vand m/u brus
Kaffe & petit four
HVERDAG 1.111,- / WEEKEND 1.200,-
Opgraderet vinmenu
+50,- per glas
Kulfiltreret vand m/u brus ad libitum
25,- per person
A la carte
Skaldyr i bouillon med creme fraiche 48%, aromatiske urter & Pernod
95,-
Dampet Skagenfisk, urte-souffle & brøndkarse samt sauce på ristede fiskeben & hybenrose
95,- / 205,-
Blomkål med røget creme fraiche, kastanjer, solbærbladeolie & caviar
195,-
Variation af jordskok med miso, sauce grenobloise & gastrique på grankogler
105,-
Braiseret og grillet tunggris, pommes puré samt sauce mysterie & vinterkål
205,-
‘Kovending’ fra Unika med malt-vaffel, stikkelsbær & blommekompot samt karamel med lyng & kombu-tang
120,-
Græskar med karamelliseret filodej, kamille- og hyldeblomstgelé & brun farin sauce
95,-
Vi gør venligst opmærksom på, at ved betaling med firmakort samt betalingskort udstedt uden for EU pålægges betalingsgebyret regningen ved betaling