Menuer
Sæsonmenu 18. november til 20. december
Rimmet kammusling med havtorn, vild kamille & Tuono mandler
┃ VIld kamille & havtorn
Terrin af torsk med peberrod & lardo samt pil pil sauce med sennep
┃ Lemonade med peberrod
Sprød butterdej med variationer af løg, syltede svampe & Havgus 24 fra Unika X
┃ Kombucha med havesyre
Grillet krondyr med saltede tyttebær, waldorfsalat & aromatisk enebær-sauce
┃ Tyttebær, tranebær & enebær
Mazarinkage med bergamotte, serveret med kardemomme iscreme, mørk chokolade & mandarin
┃ Æble & citrus
På Textur serverer vi altid god mad og drikke til priser hvor alle kan være med.
Besøger du os i hverdagene (mandag til torsdag) tilbyder vi nu en endnu skarpere pris på vores menuer:
3 retter med vin- eller saftmenu
Torsk – Krondyr – Mazarin
HVERDAG 333,- / WEEKEND 444,-
4 retter med vin- eller saftmenu
Torsk – Svampe & løg – Krondyr – Mazarin
HVERDAG 444,- / WEEKEND 555,-
5 retter med vin- eller saftmenu
Kammusling – Torsk – Svampe & løg – Krondyr – Mazarin
HVERDAG 555,- / WEEKEND 666,-
‘Texturen’
Snacks & bobler
7 retter med vin- eller saftmenu
Kulfiltreret vand m/u brus
Kaffe & petit four
HVERDAG 1.111,- / WEEKEND 1.200,-
Opgraderet vinmenu
+50,- per glas
Kulfiltreret vand m/u brus ad libitum
25,- per person
A la carte
Rimmet kammusling med havtorn, vild kamille & Tuono mandler
95,-
Terrin af torsk med peberrod & lardo samt pil pil sauce med sennep
95,- / 205,-
Blomkål med røget creme fraiche, kastanjer, solbærbladeolie & caviar
195,-
Sprød butterdej med variationer af løg, syltede svampe & Havgus 24 fra Unika X
105,-
Grillet krondyr med saltede tyttebær, waldorfsalat & aromatisk enebær-sauce
205,-
Luftig creme på Unika X Nordlys med hybenkompot, blinis & Sirius vendt med krystalliseret hvid chokolade
120,-
Mazarinkage med bergamotte, serveret med kardemomme iscreme, mørk chokolade & mandarin
95,-
Vi gør venligst opmærksom på, at ved betaling med firmakort samt betalingskort udstedt uden for EU pålægges betalingsgebyret regningen ved betaling
