Menuer
4. juni til 1. juli
Nye kartofler med røget østerscreme, løvstikke & sprød kartoffel
┃
Stegt fisk med syltede vilde gulerødder, sommerporre & sauce nage
┃
Grillet lammeculotte med ærter, kantareller & sauce bordelaise
┃
Stegt kylling, grønne asparges a la francaise, hvide asparges & sprødt kyllingeskind
┃
Hyldeblomst som sorbet & sylt, hvid chokoladecreme, grønne jordbær & bi-pollen
┃
På Textur serverer vi altid god mad og drikke til priser hvor alle kan være med.
Besøger du os i hverdagene (mandag til torsdag) tilbyder vi nu en endnu skarpere pris på vores menuer:
3 retter med vin- eller saftmenu
Fisk – Kylling – Dessert
HVERDAG 333,- / WEEKEND 444,-
4 retter med vin- eller saftmenu
Nye kartofler – Fisk – Kylling – Dessert
HVERDAG 444,- / WEEKEND 555,-
5 retter med vin- eller saftmenu
Nye kartofler – Fisk – Lam – Kylling – Dessert
HVERDAG 555,- / WEEKEND 666,-
‘Texturen’
Snacks & bobler
7 retter med vin- eller saftmenu
Kulfiltreret vand m/u brus
Kaffe & petit four
HVERDAG 1.111,- / WEEKEND 1.200,-
Opgraderet vinmenu
+50,- per gas
A la carte
Nye kartofler med røget østerscreme, løvstikke & sprød kartoffel
95,-
Stegt fisk med syltede vilde gulerødder, sommerporre & sauce nage
95,- / 205,-
Grillet lammeculotte med ærter, kantareller & sauce bordelaise
105,-
Bakskuld med caviar & hamp
195,-
Stegt kylling, grønne asparges a la francaise, hvide asparges & sprødt kyllingeskind
205,-
‘Kovending’ fra Unika med malt-vaffel, stikkelsbær & blommekompot samt karamel med lyng & kombu-tang
120,-
Hyldeblomst som sorbet & sylt, hvid chokoladecreme, grønne jordbær & bi-pollen
95,-
Vi gør venligst opmærksom på, at ved betaling med firmakort samt betalingskort udstedt uden for EU pålægges betalingsgebyret regningen ved betaling