Menuer
22. oktober til 18. november
Selleri-terrin med karamelliserede løg, brændt persille samt sauce på ristede nødder & morkler
2023 Chardonnay, Alma Cersius, Pays d’Oc, Sydfrankrig ┃ Selleri-lemonade
2023 Pinot Grigio, Elena Walch, Alto Adige
Stegt Skagenfisk med græskar, muslinger & tomatiseret estragonsauce
2023 Sauvignon Blanc, Domaine du Cheval Blanc, Bordeaux ┃ Græskar & estragon
2022 Riesling, Dr. Loosen, Mosel
Variation af and, bitre salater & kål med hønse-blanquette
2023 Pinot Noir, Les Bertholets, Languedoc ┃ Ice-tea med aromatiske urter
2017 Pinot noir, Bodega Chacra, Rio Negro, Argentina
Glaceret okse-shortrib med ristede jordskokker & kartoffelcroquette samt pebersauce med røget smør
2021 Shiraz, Twin Rivers, South Eastern Australia ┃ Mørke bær & peber
2016 Les Allées de Cantemerle, Haut-Médoc, Bordeaux
Æbler med sprød vaffel, brændte figner & Oolong te
Æble & krydderier med æble-/kvæde likør fra Skotlander ┃ Æble & krydderier
2022 Chenin Blanc, Ambroisie, Coteaux du Layon
På Textur serverer vi altid god mad og drikke til priser hvor alle kan være med.
Besøger du os i hverdagene (mandag til torsdag) tilbyder vi nu en endnu skarpere pris på vores menuer:
3 retter med vin- eller saftmenu
Skagenfisk – Okse – Dessert
HVERDAG 333,- / WEEKEND 444,-
4 retter med vin- eller saftmenu
Selleri & morkel – Skagenfisk – Okse – Dessert
HVERDAG 444,- / WEEKEND 555,-
5 retter med vin- eller saftmenu
Selleri & morkel – Skagenfisk – And – Okse – Dessert
HVERDAG 555,- / WEEKEND 666,-
‘Texturen’
Snacks & bobler
7 retter med vin- eller saftmenu
Kulfiltreret vand m/u brus
Kaffe & petit four
HVERDAG 1.111,- / WEEKEND 1.200,-
Opgraderet vinmenu
+50,- per glas
A la carte
Selleri-terrin med karamelliserede løg, brændt persille samt sauce på ristede nødder & morkler
95,-
Stegt Skagenfisk med græskar, muslinger & tomatiseret estragonsauce
95,- / 205,-
Variation af and, bitre salater & kål med hønse-blanquette
105,-
Bakskuld med caviar & hamp
195,-
Glaceret okse-shortrib med ristede jordskokker & kartoffelcroquette samt pebersauce med røget smør
205,-
‘Kovending’ fra Unika med malt-vaffel, stikkelsbær & blommekompot samt karamel med lyng & kombu-tang
120,-
Æbler med sprød vaffel, brændte figner & Oolong te
95,-
Vi gør venligst opmærksom på, at ved betaling med firmakort samt betalingskort udstedt uden for EU pålægges betalingsgebyret regningen ved betaling