Koncept

Hos restaurant Textur vil du finde en sæsonbetonet og innovativ menu med fokus på råvareudnyttelse, hvor køkkenet har plads til at lægge fuld fokus på hver råvare. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, og lytter til hvad de har at byde på lige nu. Derfor skifter vi alle retterne ud hver tredje uge. Det betyder også at du som gæst altid kan glæde dig til noget nyt!

Kortet byder altid på en menu hvor du kan vælge 3, 4 eller 5 retter med tilhørende vin- eller saftmenu, med mulighed for tilvalg af en osteret. Alle retterne kan også vælges som a la carte, ligesom vi altid har en vegetarret og en fiskehovedret på kortet.

Vinene til maden spænder fra det økologiske usvovlede til det mere klassiske. Der er ingen dogmer – vi vælger vinene fra hjertet så de altid er tilpasset de skiftende menuer.

Vores alkoholfri menu betyder lige så meget for os som vores vinmenu. Alt på vores alkoholfri menu er drikke vi selv har brygget, presset, henkogt, passeret, sammensat og udvalgt til hver ret.

Med vores “Bring Your Own Wine”-koncept giver vi dig muligheden for at medbringe egen vin til maden. Således har du muligheden for at nyde nogle ekstra gode flasker til vores menuer, i stedet for den tiltænkte vinmenu. Der er ingen merpris for dette. Eksempelvis vil vores 3-retters menu med egen medbragt vin stadig koste kr. 333,-. Bestiller du a la carte opkræver vi proppenge kr. 175,- per flaske.

Vi glæder os til at se jer!

Snacks & appetizers

4 slags kr. 75,-

Østers “Perle Blanche no°3” per styk kr. 35,-

Baerii Caviar 15 g, sprød vaffel & creme fraiche kr. 195,-

Cocktails

“Koldbrygget The” kr. 105,-

“Espresso Martini” kr. 95,-

“Rabarber & mjødurt” kr. 115,-

“Gin & Nordjysk Tonic” kr. 95,-

“Syltede grønne tomater” kr. 105,-

Et glas bobler

Cremant de Bourgogne, Rosé kr. 85,-

Champagne, Silver Brut Nature, André Clouet kr. 135,-

Menuer

Souffle af færøsk laks med røget muslingesauce & stokke
2019 Picpoul de Pinet, Les Courtelles, Langeudoc-Roussillon, Frankrig ┃ Kærnemælksvand & dild
2019 Macon-Villages, Masion Louis Jadot, Bourgogne, Frankrig

Stegt Skagenfisk, præserverede hvide asparges og sauce velouté med mild peberrod
2017 Pinot Blanc, Trimbach, Alsace, Frankrig ┃ Kombucha
2019 Sauvignon Blanc, Henri Bourgeois, Loire, Frankrig

Kalveschnitzel med kål og sauce grenobloise
2018 Sangiovese, Casa Vinicola, Marche, Italien ┃ Persille
2018 Blauer Zweigelt, Domaine Wachau, Wachau, Østrig

Stegt nakkefilet af øko gris, kartoffelterrine, jordskok & sauce skilt med ramsløgsolie
2018 Merlot, Vigneti Zabü, Sicilien, Italien ┃ Jordskok & timian-lemonade
2014 Tempranillo, Santo, Castilla y Leon, Spanien

Iskold havtorn fromage med sprødt & let-saltet karamelsauce
NV Moscato, Cala del Mar, Valencia, Spanien ┃ Mousserende havtorn
2018 Semillon, Château Les Arroucats, Sainte-Croix-du-Mont, Bordeaux


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 333,-
Skagenfisk – Øko nakkefilet – Havtorn & karamel

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,-
Laks – Skagenfisk – Øko nakkefilet – Havtorn & karamel

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,-
Laks – Skagenfisk – Kalveschnitzel – Øko nakkefilet – Havtorn & karamel

‘Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu ┃ Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu
3 retter +150,- kr. ┃ 4 retter +200,- kr. ┃ 5 retter +250,- kr. ┃ ‘Texturen’ +400,- kr. 

Vandet i Danmark er noget af det bedste i verden – så vi ser ingen grund til at få fragtet vand på flaske langvejs fra.
Vi har filtreret drikkevandet gennem et aktivt kulfilter, til kr. 25,- per person. Med eller uden brus, og så meget du har lyst til!

Menuer

Rørt taskekrabbe med kartoffel & sprød peber

Stegt Skagenfisk med hengemte hvide asparges & ægte sauce med hyldeblomst eddike
 

Braiseret okse med grønne jordbær & hvid sovs
 

Andebryst glaseret i honning og varme krydderier, med blomsterkål & aromatisk sauce
 

Cremet karamelmousse med kirsebær & mandler
 


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 333,-
Skagenfisk – And – Karamelmousse & kirsebær

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,-
Taskekrabbe – Skagenfisk – And – Karamelmousse & kirsebær

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,-
Taskekrabbe – Skagenfisk – Okse – And – Karamelmousse & kirsebær

‘Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu ┃ Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu
3 retter +150,- kr. ┃ 4 retter +200,- kr. ┃ 5 retter +250,- kr. ┃ ‘Texturen’ +400,- kr. 

Vandet i Danmark er noget af det bedste i verden – så vi ser ingen grund til at få fragtet vand på flaske langvejs fra.
Vi har filtreret drikkevandet gennem et aktivt kulfilter, til kr. 25,- per person. Med eller uden brus, og så meget du har lyst til!

A la carte

Souffle af færøsk laks med røget muslingesauce & stokke – kr. 95,-
Stegt kammusling, sort hvidløg & sauce med nordjysk lardo – kr. 195,-
Stegt Skagenfisk, præserverede hvide asparges og sauce velouté med mild peberrod – kr. 95,- / 205,-
Kalveschnitzel med kål og sauce grenobloise – kr. 95,-
Grøntsagsfrikassé med sauce på ristede kartoffelskræller – kr. 185,-
Stegt nakkefilet af øko gris, kartoffelterrine, jordskok & sauce skilt med ramsløgsolie – kr. 205,-
Krondild, puffet perlebyg & jordbær – kr. 115,-
Iskold havtorn fromage med sprødt & let-saltet karamelsauce – kr. 95,-

Vinkort

Mousserende vin

NV Prosecco Secco, Bianca Vigna, Veneto, Italien  345,-
NV Cremant de Bourgogne Rosé, Vitteau-Alberti, Bourgogne, Frankrig  455,-
NV Silver Brut Nature, André Clouet, Champagne, Frankrig  695,-
2008 ‘A Avize’, Mignon-Gentil, Champagne, Frankrig  1195,-

Hvidvin

2018 Pinot Grigio, La Tunella, Friuli, Italien  375,-
2018 Riesling Kabinett, “Feinherb”, Goldatzel, Rheingau, Tyskland  325,-
2018 Riesling, Francois Lipp, Alsace, Frankrig  455,-
2018 Chablis, Alain Geoffroy, Bourgogne, Frankrig  495,-
2015 Chardonnay Reserve, Ponzi Vineyards, Willamette Valley, Oregon, USA  750,-
2017 Meursault “Les Clous”, Bader Mimer, Bourgogne, Frankrig  995,-

Rødvin

2015 Merlot-Cabernet, Chartron le Fleur, Bordeaux, Frankrig  375,-
2018 Barbera “Bricco Francia”, Villa Terlina, Piemonte, Italien 385,-
2017 Pinot Noir, Freiherr Von Göler, Baden, Tyskland 350,-
2017 Rosso de Montalcini, Lisini, Toscana, Italien 545,-
2015 Confidences du Prieure-Lichine, (2. vin til Prieure-Lichine), Bordeaux, Frankrig 525,-
2016 Les Granges, Edmond de Rothschild, Bordeaux, Frankrig 495,-
2013 Chateauneuf-du-Pape “Trilogie”, Domaine de Fontavin, Rhône, Frankrig 650,-
2013 Brunello de Montalcino, Tenute Silvio Nardi, Toscana, Italien 850,-

Søde vine

2000 Barsac-Sauternes (37,5 cl), Chateau Cotet, Bordeaux, Frankrig 395,-
2014 Porto Unfiltered “LBV”, Fonseca, Douro, Portugal 450,-
NV Oloroso, Patton Valley Vineyard, Willamette Valley, Oregon, USA 465,-