Koncept

Hos restaurant Textur finder en sæsonbetonet og innovativ menu med fokus på råvareudnyttelse, hvor køkkenet har plads til at lægge fuld fokus på hver råvare. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, og lytter til hvad de har at byde på lige nu. Derfor skifter vi alle retterne ud hver fjerde uge. Det betyder også at du som gæst altid kan glæde dig til noget nyt!

Kortet byder altid på en menu hvor du kan vælge 3, 4 eller 5 retter med tilhørende vin- eller saftmenu, ligesom vi ligeledes tilbyder en vegetarisk menu på 3, 4 eller 5 retter.

Vinene til maden spænder fra det økologiske usvovlede til det mere klassiske. Der er ingen dogmer – vi vælger vinene fra hjertet så de altid er tilpasset de skiftende menuer.

Vores alkoholfri menu betyder lige så meget for os som vores vinmenu. Alt på vores alkoholfri menu er drikke vi selv har brygget, presset, henkogt, passeret, sammensat og udvalgt til hver ret.

Vi glæder os til at se jer!

Snacks & appetizers

Snacks & sprødt, 4 slags kr. 75,-

Østers “Perle Blanche” per styk kr. 35,-

Et glas bobler

Cremant de Bourgogne, Rosé kr. 85,-

NV Brut Tradition, Jean Pernet, Champagne kr. 135,-

Copenhagen Sparkling Tea (Alkoholfri) kr. 95,-

Gin & Tonic

Letherbee Gin – Serveret med Luscombe tonic & citron kr. 108,-

The Botanist Gin – Serveret med Fever Tree Mediterreanean Tonic & enebær kr. 108,-

Cocktails

Rhubarb Robbery – Rabarber, gin & cremet skum kr. 98,-

Ellenor Spritz – Hyldeblomstlikør, cremant & citron kr. 98,-

Sichuan Sour – Letherbee, gin, æggehvide & sichuan peber kr. 98,-

Espresso Martini – Espresso, Kahlua & Vodka kr. 98,-

Vores sæsonmenu skifter hver fjerde uge

Menuer

Grillede blåmuslinger med nye danske ærter & røget creme fraiche
Chardonnay & Trebbiano, Terre Natuzzi, Toscana ┃ Ærtelemonade
2020 Chardonnay, André Montessuy, Petit Chablis, Bourgogne

Dampet Skagenfisk med grønne asparges, stikkelsbær & syrnet fløde
2019 Sauvignon Blanc & Sauvignon Gris, Casa Silva, Colchagua ┃ Stikkelsbær & urter
2021 Sauvignon Blanc, Domaine de Brillemonts, Touraine

Krydret lammebryst & nordisk raita samt jus med kantareller & urtestilke
2020 Corvina Veronese & Merlot, Vinai Italiani, Verona ┃ Bær-kombucha
2020 Tempranillo, Bodegas Juan Manuel Burgos, Ribera del Duero

Nakkefilet med nordisk BBQ, nye kartofler & løvstikke
2021 Cabernet Sauvignon & Sangiovese, Castello Banfi, Toscana ┃ Tranebær & løvstikke
2021 Garnacha & Cariñena, Pago Aylés, Priorat

Fennikel med jordbær & kefir
Fennikel, æble & jordbærlikør ┃ Fennikel & æble
2018 Riesling Auslese, Weingut Korrell, Nahe


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,-
Skagenfisk – Nakkefilet – Dessert

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,-
Blåmusling – Skagenfisk – Nakkefilet – Dessert

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 666,-
Blåmusling – Skagenfisk – Lam – Nakkefilet – Dessert

‘Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu ┃ Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu
3 retter +150,- kr. ┃ 4 retter +200,- kr. ┃ 5 retter +250,- kr. ┃ ‘Texturen’ +400,- kr. 

A la carte

Grillede blåmuslinger med nye danske ærter & røget creme fraiche – kr. 95
Dampet Skagenfisk med grønne asparges, stikkelsbær & syrnet fløde – kr. 95,- / 205
Krydret lammebryst & nordisk raita samt jus med kantareller & urtestilke – kr. 105
Torsketunge med hestebønner, peberrod & dild – kr. 155
Nakkefilet med nordisk BBQ, nye kartofler & løvstikke – kr. 205
Ask fra Unika med røget birketræssirup, æbler & kerner – kr. 120
Fennikel med jordbær & kefir – kr. 95

Vinkort

MOUSSERENDE VIN

NV Cremant de Bourgogne Rosé, Vitteaut-Alberti, Bourgogne 455,-

NV Sparkling Tea Blå, Non-alc., Copenhagen Sparkling Tea 475,-

NV Brut Tradition, Jean Pernet, Champagne 650,-

 

HVIDVIN

2021 Riesling Kalkstein Trocken, Gustavshof, Rheinhessen 345,-

2020 Riesling Classic, Jakob Jung, Rheingau 345,-

2021 Chardonnay, La Forge Estate, Languedoc 375,-

2020 Sauvignon Blanc, Alban Roblin, Sancerre 425,-

2021 Chardonnay Mâcon-Villages, Nicolas Potel, Bourgogne 675,-

2017 Chardonnay Les Vergers 1. Cru, Au Pied du Mont Chauve, Bourgogne 1.500,-

 

ROSÉ

2021 Rosé, Villa Aix, Coteaux d’ Aix-en-Provence, Frankrig 475,-

 

RØDVIN

2017 Rives de Lamothe, Château Lamothe-Bergeron, Bodeaux 375,-

2019 Tradition Rouge, Château Saint Esteve, Cotes du Rhône 385,-

2020 Ripasso Classico, Luigi Righetti, Valpolicella 385,-

2018 Zinfandel ”Artezin”, Hess Select, Californien 475,-

2020 Pinot Noir, Nuiton Beaunoy, Bourgogne 495,-

2019 Cont Ugo Bolgheri, Tenuta Guado al Tasso, Toscana 995,-

2019 Charmes Chambertin Grand Cru, Henri Richard, Bourgogne 2.400,-

 

PORTVIN

NV Taylor’s 10 year old Tawny (37,5 cl) 250,-