Koncept

Hos restaurant Textur finder du en sæsonbetonet og innovativ menu med fokus på råvareudnyttelse, hvor køkkenet har plads til at lægge fuld fokus på hver råvare. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, og lytter til hvad de har at byde på lige nu. Derfor skifter vi alle retterne ud hver fjerde uge. Det betyder også at du som gæst altid kan glæde dig til noget nyt!

Kortet byder altid på en menu hvor du kan vælge 3, 4 eller 5 retter med tilhørende vin- eller saftmenu, ligesom vi ligeledes tilbyder en vegetarisk menu på 3, 4 eller 5 retter.

Vinene til maden spænder fra det økologiske usvovlede til det mere klassiske. Der er ingen dogmer – vi vælger vinene fra hjertet så de altid er tilpasset de skiftende menuer.

Vores alkoholfri menu betyder lige så meget for os som vores vinmenu. Alt på vores alkoholfri menu er drikke vi selv har brygget, presset, henkogt, passeret, sammensat og udvalgt til hver ret.

Vi glæder os til at se jer!

Snacks & appetizers

Snacks & sprødt, 4 slags kr. 75,-

Østers “Perle Blanche” per styk kr. 35,-

Et glas bobler

Cremant de Bourgogne, Baron Aimé kr. 85,-

NV Brut Tradition, Jean Pernet, Champagne kr. 135,-

Gin & Tonic

Letherbee Gin – Serveret med Luscombe tonic & citron kr. 108,-

The Botanist Gin – Serveret med Fever Tree Mediterreanean Tonic & enebær kr. 108,-

Cocktails

“Gin” & Grape – Alkoholfri aperitifcocktail med Tanqueray 0,0%, grapefrugt, rosmarin & tonic kr. 88,-

Rhubarb Robbery – Rabarber, gin & cremet skum kr. 98,-

Quince Spiced Spritz – Infuseret æble/kvæde-likør, cremant & brændt appelsin-zest kr. 98,-

Blackberry Whisky Sour – Four Roses Small Batch, brombær-sirup, citronsaft, æggehvide & Black Walnut bitters kr. 98,-

Espresso Kinda’Martini – Espresso, Creme de Cacao, Kahlua & Amaretto toppet med muskat kr. 98,-

Denne sæsonmenu er gældende til og med 30. december

Menuer

Kammusling, citroncreme med ristet gær, tomat & skorzonerrod
2022 Garganega e Trebbiano, Cantina di Custoza, Veneto ┃ Tomat & grillet citron
2021 Sauvignon Blanc ‘Predator’, Rutherford Ranch Winery, Lodi, Californien

Rimmet laks, fennikel & beurre blanc med miso og havtorn
2020 Viura Blanco, Bodegas LAN, Rioja ┃ Fennikel & havtorn
2019 Chardonnay ‘Rully Blanc’, Nicolas Potel, Challonaise, Bourgogne

Terrin af økologisk nakkefilet, asier & sennep samt sprød svær
2021 Grenache & Syrah, Le Plan des Moines, Cotes du Rhône ┃ Krydret grøn te med persille
2019 Valpolicella Ripasso, Superiore, Santa Sofia, Veneto

Krydret andebryst med appelsin, peber & jordskokker
2021 Tempranillo, Berceo, Rioja ┃ Mørke bær med peber & appelsinskal
2020 Cabernet Sauvignon, Round Hill, Californien

“Risengrøds-brioche” med mandler, kirsebærsorbet & lun sabayonne
Kirsebær-likør & krydderier ┃ Kirsebær & krydderier
2003 Port Colheita, Romariz, Douro


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,-
Laks – And – Dessert

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,-
Laks – Terrin – And – Dessert

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 666,-
Kammusling – Laks – Terrin – And – Dessert

‘Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu ┃ Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu
3 retter +150,- kr. ┃ 4 retter +200,- kr. ┃ 5 retter +250,- kr. ┃ ‘Texturen’ +400,- kr. 

 

Denne sæsonmenu er gældende til og med 29. januar

Menuer

Krabbe chawanmushi, klorofyl sauce & toast melba
┃ Urte-lemonade

Stegt Skagenfisk, BBQ & lardo samt blomkåls-risotto
┃ Kombucha & lavendel

Fasan med dashi, selleri-remoulade & blåskimmel-ost
┃ Selleri & æble

Grisebryst i crouton, peberrod samt palmekål & pommes dauphine
┃ Ice tea med tranebær & peberrod

Hindbær med hø & rødbede
┃ Rødbede & hindbær


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,-
Skagenfisk – Gris – Dessert

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,-
Krabbe – Fasan – Gris – Dessert

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 666,-
Krabbe – Skagenfisk – Fasan – Gris – Dessert

‘Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu ┃ Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu
3 retter +150,- kr. ┃ 4 retter +200,- kr. ┃ 5 retter +250,- kr. ┃ ‘Texturen’ +400,- kr. 

A la carte

Kammusling, citroncreme med ristet gær, tomat & skorzonerrod – kr. 95
Rimmet laks, fennikel & beurre blanc med miso og havtorn – kr. 95,- / 205
Terrin af økologisk nakkefilet, asier & sennep samt sprød svær – kr. 105
Bakskuld med caviar & hamp – kr. 195
Krydret andebryst med appelsin, peber & jordskokker – kr. 205
Hallands Siren & Himmel med rabarber & karamelliseret tomatkompot – kr. 120
“Risengrøds-brioche” med mandler, kirsebærsorbet & lun sabayonne – kr. 95

Vinkort

MOUSSERENDE VIN

NV Cremant de Bourgogne, Baron Aimé 455,-

NV Brut Tradition, Jean Pernet, Champagne 650,-

 

HVIDVIN

2021 Riesling Kalkstein Trocken, Gustavshof, Rheinhessen 345,-

2020 Riesling Classic, Jakob Jung, Rheingau 345,-

2021 Chardonnay, La Forge Estate, Languedoc 375,-

2020 Sauvignon Blanc, Alban Roblin, Sancerre 425,-

2021 Chardonnay Mâcon-Villages, Nicolas Potel, Bourgogne 675,-

2017 Chardonnay Les Vergers 1. Cru, Au Pied du Mont Chauve, Bourgogne 1.500,-

 

ROSÉ

2021 Rosé, Villa Aix, Coteaux d’ Aix-en-Provence, Frankrig 475,-

 

RØDVIN

2017 Rives de Lamothe, Château Lamothe-Bergeron, Bordeaux 375,-

2021 Rouge Samorëns, Ferraton Père & Fils, Cote du Rhône 385,-

2019 Valpolicella Ripasso, Superiore, Santa Sofia 385,-

2018 Zinfandel ”Artezin”, Hess Select, Californien 475,-

2020 Pinot Noir, Nuiton Beaunoy, Bourgogne 495,-

2019 Cont Ugo Bolgheri, Tenuta Guado al Tasso, Toscana 995,-

2019 Charmes Chambertin Grand Cru, Henri Richard, Bourgogne 2.400,-

 

PORTVIN

NV Taylor’s 10 year old Tawny (37,5 cl) 250,-