Koncept

Hos restaurant Textur vil du finde en sæsonbetonet og innovativ menu med fokus på råvareudnyttelse, hvor køkkenet har plads til at lægge fuld fokus på hver råvare. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, og lytter til hvad de har at byde på lige nu. Derfor skifter vi alle retterne ud hver tredje uge. Det betyder også at du som gæst altid kan glæde dig til noget nyt!

Kortet byder altid på en menu hvor du kan vælge 3, 4 eller 5 retter med tilhørende vin- eller saftmenu, med mulighed for tilvalg af en osteret. Alle retterne kan også vælges som a la carte, ligesom vi altid har en vegetarret og en fiskehovedret på kortet.

Vinene til maden spænder fra det økologiske usvovlede til det mere klassiske. Der er ingen dogmer – vi vælger vinene fra hjertet så de altid er tilpasset de skiftende menuer.

Vores alkoholfri menu betyder lige så meget for os som vores vinmenu. Alt på vores alkoholfri menu er drikke vi selv har brygget, presset, henkogt, passeret, sammensat og udvalgt til hver ret.

Med vores “Bring Your Own Wine”-koncept giver vi dig muligheden for at medbringe egen vin til maden. Således har du muligheden for at nyde nogle ekstra gode flasker til vores menuer, i stedet for den tiltænkte vinmenu. Der er ingen merpris for dette. Eksempelvis vil vores 3-retters menu med egen medbragt vin stadig koste kr. 333,-. Bestiller du a la carte opkræver vi proppenge kr. 175,- per flaske.

Vi glæder os til at se jer!

Snacks & appetizers

4 slags kr. 75,-

Østers “Perle Blanche no°3” per styk kr. 35,-

Baerii Caviar 15 g, sprød vaffel & creme fraiche kr. 195,-

Cocktails

“Koldbrygget The” kr. 105,-

“Espresso Martini” kr. 95,-

“Rabarber & mjødurt” kr. 115,-

“Gin & Nordjysk Tonic” kr. 95,-

“Syltede grønne tomater” kr. 105,-

Et glas bobler

Cremant de Bourgogne, Rosé kr. 85,-

Champagne, Silver Brut Nature, André Clouet kr. 135,-

Menuer

Sepia, bakskuld & svampe
2018 Pablo Claro, Dominio de Punctum, La Mancha, Spanien      Estragon-kombucha
2018 Nussberg, Weingut Wieninger, Wien, Østrig

Kystfisk, cremet broccoli & kærnemælkssauce
2016 Minius Godello, Adegas Valminor, Monterrei, Galicien       Havesyre & kørvel
2015 Pinot Gris, Astrolabe, Marlborough, New Zealand 

Tatar, ristet brød & stenbiderrogn
2018 Frappato, Feudo di Santa Tresa, Sicilien, Italien     Bær & krydderier
2017 Pinot Noir, Domaine des Beaumont, Côte d’Or, Bourgogne 

Grillet kalv, lardo & glaseret gulerod
2016 Crianza Coleccion, Bodegas Luzón, Jumilla, Spanien       Gulerod & rosmarin
016 John X Merriman, Rustenberg, Stellenbosch, Sydafrika

Karamelliseret æble, orange-iscreme & sprødt
2017 Kabir, Donnafugata, Pantelleria, Italien     Græskar
NV Muscat, Reymos, Valencia, Spanien 


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 333,-
Kystfisk – Kalv – Æble & orange-iscreme

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,- 
Sepia – Kystfisk – Kalv – Æble & orange-iscreme

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,- 
Sepia – Kystfisk – Tatar – Kalv – Æble & orange-iscreme

Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu
3 retter +150,- kr. ┃  4 retter +200,- kr. ┃  5 retter +250,- kr. ┃  ‘Texturen’ +400,- kr.

 

Vandet i Danmark er noget af det bedste i verden – så vi ser ingen grund til at få fragtet vand på flaske langvejs fra.
Vi har filtreret drikkevandet gennem et aktivt kulfilter, til kr. 25,- per person. Med eller uden brus, og så meget du har lyst til!

A la carte

Sepia, bakskuld & svampe – kr. 95,-

Kystfisk, cremet broccoli & kærnemælkssauce – kr. 95,- / 205,-

Smørpocheret sorthummer, sort hvidløg & sauce med nordjysk lardo – kr. 195,-

Tatar, ristet brød & stenbiderrogn – kr. 95,-

Grøntsagsfrikassé med sauce på ristede kartoffelskræller – kr. 185,-

Grillet kalv, lardo & glaseret gulerod – kr. 205,-

Vendsysselosten, Høgelundgaard & æble – kr. 115,-

Karamelliseret æble, orange-iscreme & sprødt – kr. 95,-