Koncept

Hos restaurant Textur vil du finde en sæsonbetonet og innovativ menu med fokus på råvareudnyttelse, hvor køkkenet har plads til at lægge fuld fokus på hver råvare. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, og lytter til hvad de har at byde på lige nu. Derfor skifter vi alle retterne ud hver tredje uge. Det betyder også at du som gæst altid kan glæde dig til noget nyt!

Kortet byder altid på en menu hvor du kan vælge 3, 4 eller 5 retter med tilhørende vin- eller saftmenu, med mulighed for tilvalg af en osteret. Alle retterne kan også vælges som a la carte, ligesom vi altid har en vegetarret og en fiskehovedret på kortet.

Vinene til maden spænder fra det økologiske usvovlede til det mere klassiske. Der er ingen dogmer – vi vælger vinene fra hjertet så de altid er tilpasset de skiftende menuer.

Vores alkoholfri menu betyder lige så meget for os som vores vinmenu. Alt på vores alkoholfri menu er drikke vi selv har brygget, presset, henkogt, passeret, sammensat og udvalgt til hver ret.

Med vores “Bring Your Own Wine”-koncept giver vi dig muligheden for at medbringe egen vin til maden. Således har du muligheden for at nyde nogle ekstra gode flasker til vores menuer, i stedet for den tiltænkte vinmenu. Der er ingen merpris for dette.
Bestiller du a la carte opkræver vi proppenge kr. 175,- per flaske.

Vi glæder os til at se jer!

Snacks & appetizers

4 slags kr. 75,-

Østers “Perle Blanche no°3” per styk kr. 35,-

Baerii Caviar 15 g, sprød vaffel & creme fraiche kr. 195,-

Cocktails

“Koldbrygget The” kr. 105,-

“Espresso Martini” kr. 95,-

“Rabarber & mjødurt” kr. 115,-

“Gin & Nordjysk Tonic” kr. 95,-

“Syltede grønne tomater” kr. 105,-

Et glas bobler

Cremant de Bourgogne, Rosé kr. 85,-

Champagne, Grand Brut Reserve, André Clouet kr. 135,-

Menuer

Sprød kammusling, peberrod & asparges
2018 Viognier, Les Berchets, Vin de Pays d’Oc, Frankrig Kombucha
2016 Riesling, Weingut Stadt Krems, Schieferterrassen, Østrig

Gratineret Kystfisk med ærter & ærteskaller
2016 Chardonnay, Dashwood, Marlborough, New Zealand    Ærte-lemonade
2015 Chardonnay, Bouchard Pére & Fils, Bourgogne, Frankrig

Stegt kalvebrissel, friskost & radiser
2018 Perette Rosé, IGP Pays d’Oc, Frankrig    Timian & æble
2017 Pinot Noir, Rousseau Fréres, Touraine, Loire, Frankrig

Okse, skorzonerrod & sauce med røgede noter
2015 Tempranillo, Finca Emilia, Castilla y León, Spanien   Gulerod
2015 Vinsobres “Piallats”, Pierre Amadieu, Cotes du Rhone, Frankrig

Jordbær & kamille
2018 Brachetto, Grappoli Rossi, Piemonte, Italien    Mynte & citrus
2017 Brachetto d´Acqui, Braida, Piemonte, Italien


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 333,-
Kystfisk – Okse – Jordbær & kamille

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,-
Kystfisk – Kalvebrissel – Okse – Jordbær & kamille

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,- 
Kammusling – Kystfisk – Kalvebrissel – Okse – Jordbær & kamille

Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

 Opgraderet vinmenu – vælges af hele bordet – angivet med kursiv i ovenstående
3 retter +150,- kr. ┃  4 retter +200,- kr. ┃  5 retter +250,- kr. ┃  ‘Texturen’ +400,- kr.

Menuer

Skorzonerrod, frisk sommertrøffel & havgus
2015 Château Puygueraud, Bordeaux, Frankrig Syre og elmebark
2016 Nascetta, Reverdito, Langhe, Italien

Stegt Kystfisk, ærter & ærteskaller
2018 Bergerac Blanc, Château des Eyssards, Bergerac, Frankrig    Ærte-lemonade
2018 Chardonnay, Rustenberg, Stellenbosch, Sydafrika

Tatar af okse, creme fraiche & urter
2017 Pinot Noir, Marterey, Pays d’Oc, Frankrig    Gulerod & citron
2018 “La Sambinerie”, Domaine Richard Rottiers, Beaujolais, Frankrig

Stegt kylling, grøntsagsfrikassé & pebersauce
2017 Sangiovese Canaiolo, Poggiotondo, Toscana, Italien   Blomme & timian
2018 Valpolicella, Tommasi, Veneto, Italien

Solbærblade & jordbær
2018 Moscato d’Asti, Grappoli Rossi, Piemonte, Italien    Bær-shrub
2015 Sauternes, Carmes de Rieussec, Bordeaux, Frankrig


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 333,-
Kystfisk – Kylling – Solbærblade & jordbær

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,- 
Kystfisk – Tatar – Kylling – Solbærblade & jordbær

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,- 
Skorzonerrod & trøffel – Kystfisk – Tatar – Kylling – Solbærblade & jordbær

Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

 Opgraderet vinmenu – vælges af hele bordet – angivet med kursiv i ovenstående
3 retter +150,- kr. ┃  4 retter +200,- kr. ┃  5 retter +250,- kr. ┃  ‘Texturen’ +400,- kr.

A la carte

Sprød kammusling, peberrod & asparges – kr. 95,-

Gratineret Kystfisk med ærter & ærteskaller – kr. 95,- / 205,-

Blæksprutte, kammusling & caviar – kr. 195,-

Stegt kalvebrissel, friskost & radiser – kr. 95,-

Grøntsagsfrikassé med sauce på ristede kartoffelskræller – kr. 185,-

Okse, skorzonerrod & sauce med røgede noter – kr. 205,-

Stenhøjmark, honning & trøffel – kr. 115,-

Jordbær & kamille – kr. 95,-

Skorzonerrod, frisk sommertrøffel & havgus – kr. 95,-

Stegt Kystfisk, ærter & ærteskaller – kr. 95,- / 205,-

Blæksprutte, kammusling & caviar – kr. 195,-

Tatar af okse, creme fraiche & urter – kr. 95,-

Grøntsagsfrikassé med sauce på ristede kartoffelskræller – kr. 185,-

Stegt kylling, grøntsagsfrikassé & pebersauce – kr. 205,-

Stenhøjmark, honning & trøffel – kr. 115,-

Solbærblade & jordbær – kr. 95,-