Koncept

Hos restaurant Textur vil du finde en sæsonbetonet og innovativ menu med fokus på råvareudnyttelse, hvor køkkenet har plads til at lægge fuld fokus på hver råvare. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, og lytter til hvad de har at byde på lige nu. Derfor skifter vi alle retterne ud hver tredje uge. Det betyder også at du som gæst altid kan glæde dig til noget nyt!

Kortet byder altid på en menu hvor du kan vælge 3, 4 eller 5 retter med tilhørende vin- eller saftmenu, med mulighed for tilvalg af en osteret. Alle retterne kan også vælges som a la carte, ligesom vi altid har en vegetarret og en fiskehovedret på kortet.

Vinene til maden spænder fra det økologiske usvovlede til det mere klassiske. Der er ingen dogmer – vi vælger vinene fra hjertet så de altid er tilpasset de skiftende menuer.

Vores alkoholfri menu betyder lige så meget for os som vores vinmenu. Alt på vores alkoholfri menu er drikke vi selv har brygget, presset, henkogt, passeret, sammensat og udvalgt til hver ret.

Med vores “Bring Your Own Wine”-koncept giver vi dig muligheden for at medbringe egen vin til maden. Således har du muligheden for at nyde nogle ekstra gode flasker til vores menuer, i stedet for den tiltænkte vinmenu. Der er ingen merpris for dette. Eksempelvis vil vores 3-retters menu med egen medbragt vin stadig koste kr. 333,-. Bestiller du a la carte opkræver vi proppenge kr. 175,- per flaske.

Vi glæder os til at se jer!

Snacks & appetizers

4 slags kr. 75,-

Østers “Perle Blanche no°3” per styk kr. 35,-

Baerii Caviar 15 g, sprød vaffel & creme fraiche kr. 195,-

Cocktails

“Koldbrygget The” kr. 105,-

“Espresso Martini” kr. 95,-

“Rabarber & mjødurt” kr. 115,-

“Gin & Nordjysk Tonic” kr. 95,-

“Syltede grønne tomater” kr. 105,-

Et glas bobler

Cremant de Bourgogne, Rosé kr. 85,-

Champagne, Silver Brut Nature, André Clouet kr. 135,-

Menuer

Jomfruhummer, tomatvand & syltet hvid asparges
2017 Melon de Bourgogne, Guy Saget, Loire, Frankrig ┃ Havtorn
2018 Riesling, Villa Huesegen, Mosel, Tyskland

Pocheret Skagenfisk, blanquet-sauce & ærter
2018 Chardonnay, Vignerons du Narbonnais, Languedoc-Rousillon, Frankrig ┃ Ærtelemonade
2017 Chardonnay, Billaud-Simon, Chablis, Frankrig

Grillet gris, ‘kold sovs’ & havesyre
2018 Tempranillo, Dominio de Punctum, Castilla La Mancha, Spanien ┃ Havesyre & æble
2017 Sangoivese, Buondonno, Toscana, Italien

Sprængt andebryst med peberrod & sommergrønt
2018 Carignan, Cranfort, Pays d´Hérault, Frankrig ┃ Græskar is-the
2018 Barbera d’Alba, Giacomo Grimaldi, Piemonte, Italien

Jordbær & sødskærm
NV Moscato, Cala del Mar, Valencia, Spanien ┃ Verbena
2018 Blanc de Blancs, Symphonie de Fleurs, Gascogne, Frankrig


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 333,-
Skagenfisk – And – Jordbær & sødskærmn

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,-
Skagenfisk – Gris – And – Jordbær & sødskærmn

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,-
Jomfruhummer – Skagenfisk – Gris – And – Jordbær & sødskærmn

‘Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu ┃ Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu
3 retter +150,- kr. ┃ 4 retter +200,- kr. ┃ 5 retter +250,- kr. ┃ ‘Texturen’ +400,- kr. 

Vandet i Danmark er noget af det bedste i verden – så vi ser ingen grund til at få fragtet vand på flaske langvejs fra.
Vi har filtreret drikkevandet gennem et aktivt kulfilter, til kr. 25,- per person. Med eller uden brus, og så meget du har lyst til!

A la carte

Jomfruhummer, tomatvand & syltet hvid asparges – kr. 95,-
Stegt kammusling, sort hvidløg & sauce med nordjysk lardo – kr. 195,-
Pocheret Skagenfisk, blanquet-sauce & ærter – kr. 95,- / 205,-
Grillet gris, ‘kold sovs’ & havesyre – kr. 95,-
Grøntsagsfrikassé med sauce på ristede kartoffelskræller – kr. 185,-
Sprængt andebryst med peberrod & sommergrønt – kr. 205,-
Krondild, puffet perlebyg & jordbær – kr. 115,-
Jordbær & sødskærm – kr. 95,-