Koncept

Hos restaurant Textur vil du finde en sæsonbetonet og innovativ menu med fokus på råvareudnyttelse, hvor køkkenet har plads til at lægge fuld fokus på hver råvare. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, og lytter til hvad de har at byde på lige nu. Derfor skifter vi alle retterne ud hver tredje uge. Det betyder også at du som gæst altid kan glæde dig til noget nyt!

Kortet byder altid på en menu hvor du kan vælge 3, 4 eller 5 retter med tilhørende vin- eller saftmenu, med mulighed for tilvalg af en osteret. Alle retterne kan også vælges som a la carte, ligesom vi altid har en vegetarret og en fiskehovedret på kortet.

Vinene til maden spænder fra det økologiske usvovlede til det mere klassiske. Der er ingen dogmer – vi vælger vinene fra hjertet så de altid er tilpasset de skiftende menuer.

Vores alkoholfri menu betyder lige så meget for os som vores vinmenu. Alt på vores alkoholfri menu er drikke vi selv har brygget, presset, henkogt, passeret, sammensat og udvalgt til hver ret.

Med vores “Bring Your Own Wine”-koncept giver vi dig muligheden for at medbringe egen vin til maden. Således har du muligheden for at nyde nogle ekstra gode flasker til vores menuer, i stedet for den tiltænkte vinmenu. Der er ingen merpris for dette.
Bestiller du a la carte opkræver vi proppenge kr. 175,- per flaske.

Vi glæder os til at se jer!

Snacks & appetizers

4 slags kr. 75,-

Østers “Perle Blanche no°3” per styk kr. 35,-

Baerii Caviar 15 g, sprød vaffel & creme fraiche kr. 195,-

Cocktails

“Koldbrygget The” kr. 105,-

“Espresso Martini” kr. 95,-

“Rabarber & mjødurt” kr. 115,-

“Gin & Nordjysk Tonic” kr. 95,-

“Syltede grønne tomater” kr. 105,-

Et glas bobler

Cremant de Bourgogne, Rosé kr. 85,-

Champagne, Grand Brut Reserve, André Clouet kr. 135,-

Menuer

Taskekrabbe, kartoffel & umodne bær
2017 Alamos Torrontés, La Salta Catena, Argentina  Gran-lemonade
2017 Riesling Feinherb Johannisberger, Weingut Godatzel, Rheingau, Tyskland

Kystfisk, fedtegrever af okse & persillesauce
2016 Colombard, Ménard, Gascogne, Frankrig    Kombucha
2016 Chardonnay, Chalk Hill, Sonoma Coast, Californien, USA

Modnet gris, hyldeblomst & bær
2018 Carignan, Granfor, Pays d’Hérault, Frankrig    Timian & æble
2018 Barberet d’Alba Pistin, Giacomo Grimaldi, Piemonte, Italien

Sprængt andebryst, ærter & sorte trompetsvampe
2017 Le Serre, Laudun, Côtes du Rhone, Frankrig   Gulerod
2015 Shiraz, Mother’s Milk, First Drop, Barossa, Australien

Citrontimian, softice & hvid chokolade
NV Moscato Dolce, Contarini Valsé, Veneto, Italien    Mynte & citrus
2017 Cuvée Spätlese, Weingut Kracher, Burgenland, Østrig


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 333,-
Kystfisk – And – Citrontimian & softice

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,- 
Kystfisk – Gris – And – Citrontimian & softice

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,- 
Krabbe – Kystfisk – Gris – And – Citrontimian & softice

Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

 Opgraderet vinmenu – vælges af hele bordet – angivet med kursiv i ovenstående
3 retter +150,- kr. ┃  4 retter +200,- kr. ┃  5 retter +250,- kr. ┃  ‘Texturen’ +400,- kr.

A la carte

Taskekrabbe, kartoffel & umodne bær – kr. 95,-

Kystfisk, fedtegrever af okse & persillesauce – kr. 95,- / 205,-

Blæksprutte, kammusling & caviar – kr. 195,-

Modnet gris, hyldeblomst & bær – kr. 95,-

Grøntsagsfrikassé med sauce på ristede kartoffelskræller – kr. 185,-

Sprængt andebryst, ærter & sorte trompetsvampe – kr. 205,-

Stenhøjmark, honning & trøffel – kr. 115,-

Citrontimian, softice & hvid chokolade – kr. 95,-