Koncept

Hos restaurant Textur finder en sæsonbetonet og innovativ menu med fokus på råvareudnyttelse, hvor køkkenet har plads til at lægge fuld fokus på hver råvare. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, og lytter til hvad de har at byde på lige nu. Derfor skifter vi alle retterne ud hver fjerde uge. Det betyder også at du som gæst altid kan glæde dig til noget nyt!

Kortet byder altid på en menu hvor du kan vælge 3, 4 eller 5 retter med tilhørende vin- eller saftmenu, ligesom vi ligeledes tilbyder en vegetarisk menu på 3, 4 eller 5 retter.

Vinene til maden spænder fra det økologiske usvovlede til det mere klassiske. Der er ingen dogmer – vi vælger vinene fra hjertet så de altid er tilpasset de skiftende menuer.

Vores alkoholfri menu betyder lige så meget for os som vores vinmenu. Alt på vores alkoholfri menu er drikke vi selv har brygget, presset, henkogt, passeret, sammensat og udvalgt til hver ret.

Vi glæder os til at se jer!

Snacks & appetizers

4 slags kr. 75,-

Østers “Perle Blanche no°3” per styk kr. 35,-

Baerii Caviar 15 g, sprød vaffel & creme fraiche kr. 195,-

Cocktails

“Koldbrygget The” kr. 105,-

“Espresso Martini” kr. 95,-

“Rabarber & mjødurt” kr. 115,-

“Gin & Nordjysk Tonic” kr. 95,-

“Syltede grønne tomater” kr. 105,-

Et glas bobler

Cremant de Bourgogne, Rosé kr. 85,-

NV Collection 243, Louis Roederer, Champagne kr. 135,-

Copenhagen Sparkling Tea (Alkoholfri) kr. 95,-

Menuer

Tomater med gran & bouillon af tomat og Joselito skinke
2020 Grüner Veltliner, Ecker Eckhof, Wagram, Østrig ┃ Tomat & gran
2021 Grauer Burgunder, Korrell, Nahe, Tyskland

Sepia med urtesmør & ærter
2020 Trebbiano, Santa Sofia, Veneto ┃ Ærte-lemonade
2021 Grillo, Donafugata, Contessa Entellina, Sicilien

Stegt Skagenfisk med asparges
2020 Chardonnay, Les Tannes, Languedoc ┃ Hyldeblomst
2020 Chardonnay, Joseph Faiveley, Bourgogne

Stegt glaseret oksespidsbryst med sommerporre, nye kartofler & peberrod
2020 Monastrell, Luzon Verde, Jumilla, Spanien ┃ Tranebær & peberrod
2020 Tempranillo, Lynus Infante, Ribera Del Duero, Spanien

Jordbær, fløde & havre
NV. Brachetto, Vallebelbo, Piemonte ┃ Jordbær
2021 Brachetto, Banf Rosa Regale, Piemonte


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 333,-
Skagenfisk – Okse – Jordbær

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,-
Tomtater – Skagenfisk – Okse – Jordbær

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,-
Tomater – Sepia – Skagenfisk – Okse – Jordbær

‘Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu ┃ Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu
3 retter +150,- kr. ┃ 4 retter +200,- kr. ┃ 5 retter +250,- kr. ┃ ‘Texturen’ +400,- kr. 

Vandet i Danmark er noget af det bedste i verden – så vi ser ingen grund til at få fragtet vand på flaske langvejs fra.
Vi har filtreret drikkevandet gennem et aktivt kulfilter, til kr. 25,- per person. Med eller uden brus, og så meget du har lyst til!

Vegetarmenuen

Tomater med gran & tomatconsommé

Ærte “frikasse”

Stegte hvide asparges, hyldeblomst-beurre blanc og cremet Gammel Knas

Confiteret selleri med frisk-revet trøffel, sprød vaffel & sauce af dashi og trøffel

Jordbær, fløde & havre


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 333,-
Asparges – Selleri – Jordbær

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,-
Tomater – Asparges – Selleri – Jordbær

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,-
Tomater – Ærter – Asparges – Selleri – Jordbær

A la carte

Tomater med gran & bouillon af tomat og Joselito skinke – kr. 95,-
Sorthummer tilberedt i dashi og brunet smør, puré af fermenteret kål & sauce på karameliserede løg – kr. 195,-
Sepia med urtesmør & ærter – kr. 95,- / 205,-
Stegt Skagenfisk med asparges – kr. 95,-
Stegte hvide asparges, hyldeblomst-beurre blanc og cremet Gammel Knas – kr. 135,-
Confiteret selleri med frisk-revet trøffel, sprød vaffel & sauce af dashi og trøffel – kr. 195,-
Stegt glaseret oksespidsbryst med sommerporre, nye kartofler & peberrod – kr. 205,-
Kry & Sirius fra Unika med svesker & svampe – kr. 115,-
Jordbær, fløde & havre – kr. 95,-

Vinkort

Mousserende vin

NV Cremant de Bourgogne Rosé, Vitteau-Alberti, Bourgogne, Frankrig 455,-
NV Brut Platine 1er Cru (37,5 cl) , Nicolas Platine, Champagne, Frankrig 545,-
NV Silver Brut Nature, André Clouet, Champagne, Frankrig 695,-

Hvidvin

2020 Riesling Kalkstein Trocken, Gustavshof, Rheinhessen, Tyskland 345,-
2020 Riesling Classic, Jakob Jung, Rheingau, Tyskland 345,-
2020 Chardonnay, La Forge Estate, Languedoc, Frankrig 375,-
2020 Pinot Grigio, La Tunella, Friuli, Italien 375,-
2020 “Vieilli en Fut de Chene”, Nicolas Potelk, Bourgogne, Frankrig 425,-
2020 Sancerre, Cedric Bardin, Loire, Frankrig 425,-
2019 Chardonnay, Alain Geoffroy, Chablis, Frankrig 455,-

Rødvin

2017 Rives de Lamothe, (2. vin til Ch. Lamothe-Bergeron), Bordeaux, Frankrig 375,-
2019 Tradition Rouge, Château Saint Esteve, Côtes du Rhone, Frankrig 385,-
2018 “Bricco Francia”, Villa Terlina, Barbera, Italien 385,-
2019 Ripasso “Classico”, Luigi Righetti, Valpolicella, Italien 385,-
2018 Zinfandel “Artezin”, Hess Select, Californien, USA 475,-
2019 Pinot Noir, Nuiton Beaunoy, Bourgogne, Frankrig 495,-
2017 Spätburgunder, Weingut Klump, Baden, Tyskland 525,-
2019 Rosso de Montalcino, Lisini, Toscana, Italien 545,-
2018 Ribera del Duero, Vina Sastre, La Horra, Spanien 550,-
2013 Chateauneuf-du-Pape “Trilogie” Domaine de Fontavin Rhône Frankrig 650,-
2015 Amarone, Corte Moschina, Valpolicella, Italien 825,-

Rosé

2020 Rosé, Louison, Provence, Frankrig 375,-