Koncept

Hos restaurant Textur finder en sæsonbetonet og innovativ menu med fokus på råvareudnyttelse, hvor køkkenet har plads til at lægge fuld fokus på hver råvare. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, og lytter til hvad de har at byde på lige nu. Derfor skifter vi alle retterne ud hver fjerde uge. Det betyder også at du som gæst altid kan glæde dig til noget nyt!

Kortet byder altid på en menu hvor du kan vælge 3, 4 eller 5 retter med tilhørende vin- eller saftmenu, ligesom vi ligeledes tilbyder en vegetarisk menu på 3, 4 eller 5 retter.

Vinene til maden spænder fra det økologiske usvovlede til det mere klassiske. Der er ingen dogmer – vi vælger vinene fra hjertet så de altid er tilpasset de skiftende menuer.

Vores alkoholfri menu betyder lige så meget for os som vores vinmenu. Alt på vores alkoholfri menu er drikke vi selv har brygget, presset, henkogt, passeret, sammensat og udvalgt til hver ret.

Vi glæder os til at se jer!

Snacks & appetizers

Snacks & sprødt, 4 slags kr. 75,-

Østers “Perle Blanche” per styk kr. 35,-

Et glas bobler

Cremant de Bourgogne, Rosé kr. 85,-

NV Brut Tradition, Jean Pernet, Champagne kr. 135,-

Copenhagen Sparkling Tea (Alkoholfri) kr. 95,-

Gin & Tonic

Letherbee Gin – Serveret med Luscombe tonic & citron kr. 108,-

The Botanist Gin – Serveret med Fever Tree Mediterreanean Tonic & enebær kr. 108,-

Cocktails

Rhubarb Robbery – Rabarber, gin & cremet skum kr. 98,-

Ellenor Spritz – Hyldeblomstlikør, cremant & citron kr. 98,-

Verbena Gimlet – Verbena, lime cordial & Letherbee Gin kr. 98,-

Espresso Martini – Espresso, Kahlua & Vodka kr. 98,-

Menuer

Denne menu serveres fra 1. november og resten af året

Nænsomt tilberedt laks med præserveret agurk & yoghurt creme
2021 Sauvignon Blanc, Lieubeau, Loire, Frankrig ┃ Agurke-lemonade
2020 Chardonnay, Nicolas Potel, Mâcon-Villages, Frankrig

Sprød kulmule med bagt porre & sauce på røgede kulmule-ben
2021 Pinot Grigio, Candoni Family, Sicilien, Italien ┃ Æble & urter
2020 Viogner, Domaine Gerard, Rhône, Frankrig

Frikassé med det bedste fra anden & trøffelvelouté
Grenache & Syrah, J. Moreau & Fils, Sydfrankrig ┃ Tranebær & timian
2021 Pinot Noir, Golan Heights Winery, Galilæa, Israel

Langtidstilberedt okse med aromatiske urter, sorte vinteræbler, kål & sauce mysterie
2020 Tempranillo, Castell del Remei, Catalonien, Spanien ┃ Rødbede & varme krydderier
2016 Sangiovese, Val di Suga, Toscana, Italien

Clementiner marineret i fermenteret honning & honningkage
2021 Gewürtztraminer & Semillion, Casa Silva, Colchagua Valley, Chile ┃ Mousserende clementin
2020 Chenin Blanc, Domaine de la Motte, Loire, Frankrig


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,-
Kulmule – Okse – Clementin

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,-
Laks – Kulmule – Okse – Clementin

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 666,-
Laks – Kulmule – And – Okse – Clementin

‘Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu ┃ Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu
3 retter +150,- kr. ┃ 4 retter +200,- kr. ┃ 5 retter +250,- kr. ┃ ‘Texturen’ +400,- kr. 

Vandet i Danmark er noget af det bedste i verden – så vi ser ingen grund til at få fragtet vand på flaske langvejs fra.

Vegetarmenu

Cremet rygeost med præserveret agurk & grov sennep
Bagt porre med smørfritteret brød & aromatisk kartoffelsauce
Frikassé med kål & trøffelvelouté
Høbagt selleri med valnøddepure, sorte vinteræbler & svampesauce
Clementiner marineret i fermenteret honning & honningkage


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,-
Porre – Selleri – Clementin

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,-
Agurk – Porre – Selleri – Clementin

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 666,-
Agurk – Porre – Kål – Selleri – Clementin

A la carte

Nænsomt tilberedt laks med præserveret agurk & yoghurt creme – kr. 95
Sprød kulmule med bagt porre & sauce på røgede kulmule-ben – kr. 95
Frikassé med det bedste fra anden & trøffelvelouté – kr. 105
Sorthummer tilberedt i dashi og brunet smør, puré af fermenteret kål & sauce på karameliserede løg – kr. 195
Høbagt selleri med valnøddepure, sorte vinteræbler & svampesauce – kr. 205
Langtidstilberedt okse med aromatiske urter, sorte vinteræbler, kål & sauce mysterie – kr. 205
Kry & Sirius fra Unika med svesker & svampe – kr. 115
Clementiner marineret i fermenteret honning & honningkage – kr. 95

Vinkort

MOUSSERENDE VIN

NV Cremant de Bourgogne, Vitteaut-Alberti, Bourgogne 455,-

NV Sparkling Tea Blå, Non-alc., Copenhagen Sparkling Tea 475,-

NV Brut Tradition, Jean Pernet, Champagne 650,-

 

HVIDVIN

2021 Riesling Kalkstein Trocken, Gustavshof, Rheinhessen 345,-

2020 Riesling Classic, Jakob Jung, Rheingau 345,-

2020 Chardonnay, La Forge Estate, Languedoc 375,-

2020 Sauvignon Blanc, Alban Roblin, Sancerre 425,-

2020 Chardonnay Mâcon-Villages, Nicolas Potel, Bourgogne 675,-

2017 Chardonnay Les Vergers 1. Cru, Au Pied du Mont Chauve, Bourgogne 1.500,-

 

ROSÉ

2021 Rosé, Villa Aix, Coteaux d’ Aix-en-Provence, Frankrig 475,-

 

RØDVIN

2017 Rives de Lamothe, Château Lamothe-Bergeron, Bodeaux 375,-

2019 Tradition Rouge, Château Saint Esteve, Cotes du Rhône 385,-

2019 Ripasso Classico, Luigi Righetti, Valpolicella 385,-

2018 Zinfandel ”Artezin”, Hess Select, Californien 475,-

2020 Pinot Noir, Nuiton Beaunoy, Bourgogne 495,-

2019 Cont Ugo Bolgheri, Tenuta Guado al Tasso, Toscana 995,-

2019 Charmes Chambertin Grand Cru, Henri Richard, Bourgogne 2.400,-

 

PORTVIN

NV Taylor’s 10 year old Tawny (37,5 cl) 250,-