Koncept

Hos restaurant Textur finder en sæsonbetonet og innovativ menu med fokus på råvareudnyttelse, hvor køkkenet har plads til at lægge fuld fokus på hver råvare. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, og lytter til hvad de har at byde på lige nu. Derfor skifter vi alle retterne ud hver fjerde uge. Det betyder også at du som gæst altid kan glæde dig til noget nyt!

Kortet byder altid på en menu hvor du kan vælge 3, 4 eller 5 retter med tilhørende vin- eller saftmenu, ligesom vi ligeledes tilbyder en vegetarisk menu på 3, 4 eller 5 retter.

Vinene til maden spænder fra det økologiske usvovlede til det mere klassiske. Der er ingen dogmer – vi vælger vinene fra hjertet så de altid er tilpasset de skiftende menuer.

Vores alkoholfri menu betyder lige så meget for os som vores vinmenu. Alt på vores alkoholfri menu er drikke vi selv har brygget, presset, henkogt, passeret, sammensat og udvalgt til hver ret.

Vi glæder os til at se jer!

Snacks & appetizers

Snacks & sprødt, 4 slags kr. 75,-

Østers “Perle Blanche” per styk kr. 35,-

Et glas bobler

Cremant de Bourgogne, Rosé kr. 85,-

NV Brut Tradition, Jean Pernet, Champagne kr. 135,-

Copenhagen Sparkling Tea (Alkoholfri) kr. 95,-

Gin & Tonic

Letherbee Gin – Serveret med Luscombe tonic & citron kr. 108,-

The Botanist Gin – Serveret med Fever Tree Mediterreanean Tonic & enebær kr. 108,-

Cocktails

Rhubarb Robbery – Rabarber, gin & cremet skum kr. 98,-

Ellenor Spritz – Hyldeblomstlikør, cremant & citron kr. 98,-

Verbena Gimlet – Verbena, lime cordial & Letherbee Gin kr. 98,-

Espresso Martini – Espresso, Kahlua & Vodka kr. 98,-

Menuer

Kammusling-quenelle med dashi & frisk pære
2021 Sauvignon Blanc, Domaine de l’Herré, Gascogne, Frankrig ┃ Fermenteret pære
2021 Grüner Veltliner “Gärtling”, Weingut Nigl, Niederösterreich, Østrig

Skagenfisk tempura med persille, wasabi & shiso
2021 Chardonnay, La Forge Estate, Languedoc, Frankrig ┃ Persille-lemonade
2018 Chardonnay, Castello Banfi, Toscana, Italien

Carpaccio af okse med grillet kål, sesam-emulsion & sort hvidløg
2020 Grenache Noir, Nicolas Idiart, Languedoc, Frankrig ┃ Lime & mynte
2020 Cabernet Franc, Domaine de la Coutellerie, Touraine, Frankrig

Nakkefilet med bok choy, & five spice sauce
Shiraz & Cabernet Sauvignon, Elderton Wines, Barossa Valley, Australien ┃ Grøn iste
2019 Wild ferments Shiraz, Yalumba, Barossa Valley, Australien

Hvid chokolade med miso & yuzu
2021 Moscato d’Asti “Ca’ du Silé”, Cantina La Torre, Italien ┃ Ingefær & verbena
2021 Chenin Blanc, Saget La Perrière, Coteaux du Layon, Frankrig


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,-
Skagenfisk – Nakkefilet – Chokolade

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,-
Skagenfisk – Okse – Nakkefilet – Chokolade

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 666,-
Kammusling – Skagenfisk – Okse – Nakkefilet – Chokolade

‘Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu ┃ Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu
3 retter +150,- kr. ┃ 4 retter +200,- kr. ┃ 5 retter +250,- kr. ┃ ‘Texturen’ +400,- kr. 

Vandet i Danmark er noget af det bedste i verden – så vi ser ingen grund til at få fragtet vand på flaske langvejs fra.

Menuer

Kammusling med saltbagt selleri & aromatisk citrontimian
2019 Weißburgunder, Burg Ravensburg, Baden, Tyskland ┃ Blegselleri & citrontimian
2018 Grüner Veltliner, Tegernseerhof, Wachau, Østrig

Grillet Skagenfisk, fyldt sauce med syltet sago, rogn & urte-stilke
2021 Viognier, Yalumba, Syd Australien ┃ Citrongræs-lemonade
2020 Pinot Gris, Rieflé, Alsace, Frankrig

Tatar af tørret, saltet okse med brændte rødbeder, vadouvan & tørret solbær
2021 Pinot Noir, Saget La Perriére, Loire, Frankrig ┃ Røde bær
2021 Gamay, Mommesin, Beaujolais, Frankrig

Rokkedahl kylling med gulerødder i tekstur & mild sennepssauce
2021 Garnacha, Bodega Aylés, Cariñena, Spanien ┃ Havtorn & lakridsrod
2021 Garnatxa, Cérvoles, Catalonien, Spanien

Rosmarin-mousse med æblesorbet & valnøddenougatin
2020 Moscato, Golan Heights Winery, Israel ┃ Rosmarin & honning
2020 Semillon, Elderton, Barossa Valley, Australien


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,-
Skagenfisk – Kylling – Dessert

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,-
Skagenfisk – Tatar – Kylling – Dessert

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 666,-
Kammusling – Skagenfisk – Tatar – Kylling – Dessert

‘Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu ┃ Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu
3 retter +150,- kr. ┃ 4 retter +200,- kr. ┃ 5 retter +250,- kr. ┃ ‘Texturen’ +400,- kr. 

Vegetarmenu

Jordskok med dashi & frisk pære
Aspargesbroccoli tempura med persille, wasabi & shizo
Grillet kål, sesam-emulsion & sort hvidløg
Bok choy, søde kartofler & fermenteret pebersauce
Hvid chokolade med miso & yuzu


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,-
Asparges – Bok choy – Chokolade

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,-
Asparges – Kål – Bok choy – Chokolade

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 666,-
Jordskok – Asparges – Kål – Bok choy – Chokolade

A la carte

Kammusling-quenelle med dashi & frisk pære – kr. 95
Skagenfisk tempura med persille, wasabi & shiso – kr. 95
Carpaccio af okse med grillet kål, sesam-emulsion & sort hvidløg – kr. 105
Torsketunge med hestebønner, peberrod & dild – kr. 155
Bok choy, søde kartofler & fermenteret pebersauce – kr. 205
Nakkefilet med bok choy, & five spice sauce – kr. 205
Ask fra Unika med røget birketræssirup, æbler & kerner – kr. 120
Hvid chokolade med miso & yuzu – kr. 95

Vinkort

MOUSSERENDE VIN

NV Cremant de Bourgogne, Vitteaut-Alberti, Bourgogne 455,-

NV Sparkling Tea Blå, Non-alc., Copenhagen Sparkling Tea 475,-

NV Brut Tradition, Jean Pernet, Champagne 650,-

 

HVIDVIN

2021 Riesling Kalkstein Trocken, Gustavshof, Rheinhessen 345,-

2020 Riesling Classic, Jakob Jung, Rheingau 345,-

2020 Chardonnay, La Forge Estate, Languedoc 375,-

2020 Sauvignon Blanc, Alban Roblin, Sancerre 425,-

2020 Chardonnay Mâcon-Villages, Nicolas Potel, Bourgogne 675,-

2017 Chardonnay Les Vergers 1. Cru, Au Pied du Mont Chauve, Bourgogne 1.500,-

 

ROSÉ

2021 Rosé, Villa Aix, Coteaux d’ Aix-en-Provence, Frankrig 475,-

 

RØDVIN

2017 Rives de Lamothe, Château Lamothe-Bergeron, Bodeaux 375,-

2019 Tradition Rouge, Château Saint Esteve, Cotes du Rhône 385,-

2019 Ripasso Classico, Luigi Righetti, Valpolicella 385,-

2018 Zinfandel ”Artezin”, Hess Select, Californien 475,-

2020 Pinot Noir, Nuiton Beaunoy, Bourgogne 495,-

2019 Cont Ugo Bolgheri, Tenuta Guado al Tasso, Toscana 995,-

2019 Charmes Chambertin Grand Cru, Henri Richard, Bourgogne 2.400,-

 

PORTVIN

NV Taylor’s 10 year old Tawny (37,5 cl) 250,-