Koncept

Hos restaurant Textur finder en sæsonbetonet og innovativ menu med fokus på råvareudnyttelse, hvor køkkenet har plads til at lægge fuld fokus på hver råvare. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, og lytter til hvad de har at byde på lige nu. Derfor skifter vi alle retterne ud hver fjerde uge. Det betyder også at du som gæst altid kan glæde dig til noget nyt!

Kortet byder altid på en menu hvor du kan vælge 3, 4 eller 5 retter med tilhørende vin- eller saftmenu, ligesom vi ligeledes tilbyder en vegetarisk menu på 3, 4 eller 5 retter.

Vinene til maden spænder fra det økologiske usvovlede til det mere klassiske. Der er ingen dogmer – vi vælger vinene fra hjertet så de altid er tilpasset de skiftende menuer.

Vores alkoholfri menu betyder lige så meget for os som vores vinmenu. Alt på vores alkoholfri menu er drikke vi selv har brygget, presset, henkogt, passeret, sammensat og udvalgt til hver ret.

Vi glæder os til at se jer!

Snacks & appetizers

Snacks & sprødt, 4 slags kr. 75,-

Østers “Perle Blanche” per styk kr. 35,-

Et glas bobler

Cremant de Bourgogne, Rosé kr. 85,-

NV Collection 243, Louis Roederer, Champagne kr. 135,-

Copenhagen Sparkling Tea (Alkoholfri) kr. 95,-

Gin & Tonic

Letherbee Gin – Serveret med Luscombe tonic & citron kr. 108,-

The Botanist Gin – Serveret med Fever Tree Mediterreanean Tonic & enebær kr. 108,-

Cocktails

Rhubarb Robbery – Rabarber, gin & cremet skum kr. 98,-

Summer Kiss Fizz – Hybenrose, japansk blommevin, citron & æggevider kr. 98,-

Pepper twist – Peberrodssirup, Lillet Blanc & Citron, toppet med bobler kr. 98,-

Espresso Martini – Espresso, Kahlua & Vodka kr. 98,-

Menuer

Krabbesalat med krabbesauce af strandkrabbe, bønner & fennikelskud
2021 Verdicchio, dei Castelli di Jesi, Italien ┃ Æble & fennikel
2021 Riesling, Domaine Rieflé, Alsace

Saltet og stegt Skagenfisk med frisk & fermenteret blomkål
2020 Chardonnay, Oxford Landing, Sydaustralien ┃ Urte-lemonade
2021 Aligoté, Andre Montessuy, Bourgogne

Squash dampet i urtesmør med fermenteret andebryst & floral smørsauce
2020 Pinot Noir, J.Moreau & Fils, Langedoc ┃ Sort iste
2021 La Petite Laurette Rosé, Sydfrankrig

Okse tilberedt i svampeboullion med stegte Karl Johan & fyldt grøntsagsvelouté
2021 Mencía, Merayo, Galicien, Spanien ┃ Tranebær & salvie
2019 Secco-Bertani, Bertani, Veneto, Italien

Brombær med maltknas & saltet melassesauce
2018 Sémillon, Sauvignon blanc, Château du Mont, Bordeaux ┃ Brombær & timian
Pedro Ximenez, Delgado Zuleta, Spanien


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,-
Skagenfisk – Okse – Brombær

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,-
Skagenfisk – Squash – Okse – Brombær

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 666,-
Krabbe – Skagenfisk – Squash – Okse – Brombær

‘Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu ┃ Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu
3 retter +150,- kr. ┃ 4 retter +200,- kr. ┃ 5 retter +250,- kr. ┃ ‘Texturen’ +400,- kr. 

Vandet i Danmark er noget af det bedste i verden – så vi ser ingen grund til at få fragtet vand på flaske langvejs fra. Vi har filtreret drikkevandet gennem et aktivt kulfilter og serverer det både med og uden brus.

Nye priser

Grundet stigende råvarepriser m.m. ændrer vi vores priser fra 6. september. Vores menupakker inkluderer fremover kulfiltreret vand m/u brus. Priserne er herefter:
3-retters menu med afstemt vin- eller saftmenu samt kulfiltreret vand m/u brus kr. 444,-
4-retters menu med afstemt vin- eller saftmenu samt kulfiltreret vand m/u brus kr. 555,-
5-retters menu med afstemt vin- eller saftmenu samt kulfiltreret vand m/u brus kr. 666,-

Menuer

Let hø-røget laks med hø-bagt selleri & stikkelsbærsauce
2021 Riesling, Gaumen Spiel, Pfalz, Tyskland ┃ Stikkelsbær med selleri
2020 Sauvignon Blanc, Alban Roblin, Sancerre, Frankrig

Ragout af saltet kulmule med æbler, squash & aromatisk kartoffelsauce
2021 Chardonnay, La Forge Estate, Languedoc Frankrig ┃ “Squash”
2020 Chardonnay, Golan Heights Winery, Galilæa, Israel

Sprød kylling med spæde skud af vintergrønt & sauce af fermenteret kornsaft
2018 Barbera og Dolcetto, Viberti, Piemonte, Italien ┃ Fermenteret hyldeblomst
2020 Pinot Nero, Maculan, Veneto, Italien

Kryddersaltet gris i crouton med oxiderede skorzonerrødder, confiterede svampe & sauce mysterie
2020 Cabernet Sauvignon, Oxford Landing, South Australia, Australien ┃ Rødbede & szechuan peber
2018 Syrah, Ferraton Pére & Fils, Crozes-Hermitage, Frankrig

Pære med karamel, verbena & sorbet
2021 Moscatel, Cosecheros y Criadores, Castilla, Spanien ┃ Verbena & lime
2017 Sémillon og Sauvignon Blanc, Comtesse de Balmont, Sauternes, Frankrig


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,-
Kulmule – Gris – Pære

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,-
Laks – Kulmule – Gris – Pære

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 666,-
Laks – Kulmule – Kylling – Gris – Pære

‘Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu ┃ Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu
3 retter +150,- kr. ┃ 4 retter +200,- kr. ┃ 5 retter +250,- kr. ┃ ‘Texturen’ +400,- kr. 

Vandet i Danmark er noget af det bedste i verden – så vi ser ingen grund til at få fragtet vand på flaske langvejs fra.

Nye priser

Grundet stigende råvarepriser m.m. ændrer vi vores priser fra 6. september. Vores menupakker inkluderer fremover kulfiltreret vand m/u brus. Priserne er herefter:
3-retters menu med afstemt vin- eller saftmenu samt kulfiltreret vand m/u brus kr. 444,-
4-retters menu med afstemt vin- eller saftmenu samt kulfiltreret vand m/u brus kr. 555,-
5-retters menu med afstemt vin- eller saftmenu samt kulfiltreret vand m/u brus kr. 666,-

Menuer

Denne menu serveres fra 1. november og resten af året

Nænsomt tilberedt laks med præserveret agurk & yoghurt creme

Sprød kulmule med bagt porre & sauce på røgede kulmule-ben

Frikassé med det bedste fra anden & trøffelvelouté

Langtidstilberedt okse med aromatiske urter, sorte vinteræbler, kål & sauce mysterie

Clementiner marineret i fermenteret honning & honningkage


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,-
Kulmule – Okse – Clementin

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,-
Laks – Kulmule – Okse – Clementin

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 666,-
Laks – Kulmule – And – Okse – Clementin

‘Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu ┃ Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu
3 retter +150,- kr. ┃ 4 retter +200,- kr. ┃ 5 retter +250,- kr. ┃ ‘Texturen’ +400,- kr. 

Vandet i Danmark er noget af det bedste i verden – så vi ser ingen grund til at få fragtet vand på flaske langvejs fra.

Vegetarmenu

Syltet hvid asparges med asparges- & hyldeblomstsauce
Grydestegt blomkål & sauce på fermenteret blomkål
Squash dampet i urtesmør med fermenteret hvidløg & floral smørsauce
Brændt bede med stegt Karl Johan & fyldt grøntsagsvelouté
Brombær med maltknas & saltet melassesauce


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,-
Blomkål – Bede – Brombær

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,-
Asparges – Blomkål – Bede – Brombær

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 666,-
Asparges – Blomkål – Squash – Bede – Brombær

A la carte

Krabbesalat med krabbesauce af strandkrabbe, bønner & fennikelskud – kr. 95
Saltet og stegt Skagenfisk med frisk & fermenteret blomkål – kr. 95
Squash dampet i urtesmør med fermenteret andebryst & floral smørsauce – kr. 105
Sorthummer tilberedt i dashi og brunet smør, selleripuré & sauce på karamelliserede løg – kr. 195
Brændt bede med stegt Karl Johan & fyldt grøntsagsvelouté – kr. 205
Okse tilberedt i svampebouillon med stegte Karl Johan & fyldt grøntsagsvelouté – kr. 205
Kry & Sirius fra Unika med svesker & svampe – kr. 115
Brombær med maltknas & saltet melassesauce – kr. 95

Vinkort

Mousserende vin

NV Cremant de Bourgogne, Vitteaut-Alberti, Bourgogne, Frankrig   455,-
NV Sparkling Tea Blå, Non-alc., Copenhagen Sparkling Tea, København, Danmark   475,-
NV Brut Platine 1er Cru (37,5 cl), Nicolas Platine, Champagne Frankrig   545,-
NV Collection 242, Louis Roederer, Champagne, Frankrig   985,-

Hvidvin

2020 Riesling Kalkstein Trocken, Gustavshof Rheinhessen, Tyskland   345,-
2020 Riesling Classic, Jakob Jung, Rheingau, Tyskland   345,-
2020 Chardonnay La Forge Estate Languedoc Frankrig   375,-
2021 Sauvignon Blanc, Laurent Miquel, Loire, Frankrig   390,-
2020 Sauvignon Blanc, Alban Roblin, Sancerre, Frankrig   425,-
2021 Chardonnay, Nicolas Potel, Bourgogne, Frankrig   475,-
2019 Chardonnay, Jean Collet & Fils, Chablis, Frankrig   495,-

Rødvin

2017 Rives de Lamothe, Bordeaux, Frankrig   375,-
2019 Tradition Rouge, Chateau Saint Esteve, Cotes du Rhône, Frankrig   385,-
2019 Ripasso Classico, Luigi Righetti, Valpolicella, Italien   385,-
2016 Chianti Classico, Al Limite, Valpolicella, Italien   450,-
2018 Zinfandel ”Artezin”, Hess Select, Californien, USA   475,-
2019 Pinot Noir, Nuiton Beaunoy, Bourgogne, Frankrig   495,-
2017 Spätburgunder, Weingut Klumpp, Baden, Tyskland   525,-
2019 Rosso de Montalcino, Lisini, Toscana, Italien   545,-
2018 Ribera del Duero, Vina Sastre, La Horra, Spanien   550,-
2016 Trilogie, Domaine de Fontavin, Châteauneuf-du-Pape, Frankrig   650,-
2015 Amarone, Corte Moschina, Valpolicella, Italien   825,-

Rosé

2020 Vina Pomal, Elaborado en Haro, Rioja, Spanien   350,-
2020 Rosé, Louison, Provence, Frankrig   375,-

Dessertvin

2020 Hermon Moscato, Golan Heights Winery, Golan, Israel   345,-
2019 Paradies Riesling (37,5 cl), Johan Korell, Nahe, Tyskland   380,-