Koncept

Hos restaurant Textur vil du finde en sæsonbetonet og innovativ menu med fokus på råvareudnyttelse, hvor køkkenet har plads til at lægge fuld fokus på hver råvare. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, og lytter til hvad de har at byde på lige nu. Derfor skifter vi alle retterne ud hver tredje uge. Det betyder også at du som gæst altid kan glæde dig til noget nyt!

Kortet byder altid på en menu hvor du kan vælge 3, 4 eller 5 retter med tilhørende vin- eller saftmenu, med mulighed for tilvalg af en osteret. Alle retterne kan også vælges som a la carte, ligesom vi altid har en vegetarret og en fiskehovedret på kortet.

Vinene til maden spænder fra det økologiske usvovlede til det mere klassiske. Der er ingen dogmer – vi vælger vinene fra hjertet så de altid er tilpasset de skiftende menuer.

Vores alkoholfri menu betyder lige så meget for os som vores vinmenu. Alt på vores alkoholfri menu er drikke vi selv har brygget, presset, henkogt, passeret, sammensat og udvalgt til hver ret.

Med vores “Bring Your Own Wine”-koncept giver vi dig muligheden for at medbringe egen vin til maden. Således har du muligheden for at nyde nogle ekstra gode flasker til vores menuer, i stedet for den tiltænkte vinmenu. Der er ingen merpris for dette. Eksempelvis vil vores 3-retters menu med egen medbragt vin stadig koste kr. 333,-. Bestiller du a la carte opkræver vi proppenge kr. 175,- per flaske.

Vi glæder os til at se jer!

Snacks & appetizers

4 slags kr. 75,-

Østers “Perle Blanche no°3” per styk kr. 35,-

Baerii Caviar 15 g, sprød vaffel & creme fraiche kr. 195,-

Cocktails

“Koldbrygget The” kr. 105,-

“Espresso Martini” kr. 95,-

“Rabarber & mjødurt” kr. 115,-

“Gin & Nordjysk Tonic” kr. 95,-

“Syltede grønne tomater” kr. 105,-

Et glas bobler

Cremant de Bourgogne, Rosé kr. 85,-

Champagne, Silver Brut Nature, André Clouet kr. 135,-

Menuer

Jomfruhummer med skorzonerrødder, rygeost & persille
2018 Semillon og Chardonnay, Syd Australien, Australien ┃ Persille & æble
2020 Godello & Albariñom, Adegas Guimaro, Ribera Sacra, Spanien

Stegt Skagenfisk med græskar & bakskuld-sauce
2020 Insolia, Cusumano, Sicilien, Italien ┃ Krydret græskar
2018 Verdejo, Bodegas Convento De La Claras, Rueeda, Spanien

Rosastegt vildt med kål, “timian-fedt”, citrontimian & peberrodssauce
2011 Tempranillo, Bodegas Sierra Cantabria, Rioja, Spanien ┃ Pære, brombær & timian
2020 Barbera, Serre dei Roveri, Piemonte, Italien

Steg af dansk gris stegt med aromatiske urter, rørhatte, løg & to slags sauce
2018 Nero d’ Avola, Vigneti Zabu, Sambuca di Sicilia, Italien ┃ Tranebær, salvie & citron
2015 Tempranillo, Bodegas Fuentenarro, Castilla y León, Spanien

Verbena-mousse fyldt med grønne frugter, med sprød havre & sorbet af grønne frugter med verbena
2018 Semillion og Sauvignon Blanc, Château Les Arroucats, Bordeaux, Frankrig ┃ Tomat & verbena
2016 Furmint, Hetszolo, Tokaji, Ungarn


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 333,-
Skagenfisk – Gris – Verbena & grønne frugter

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,-
Jomfruhummer – Skagenfisk – Gris – Verbena & grønne frugter

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,-
Jomfruhummer – Skagenfisk – Vildt – Gris – Verbena & grønne frugter

‘Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu ┃ Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu
3 retter +150,- kr. ┃ 4 retter +200,- kr. ┃ 5 retter +250,- kr. ┃ ‘Texturen’ +400,- kr. 

Vandet i Danmark er noget af det bedste i verden – så vi ser ingen grund til at få fragtet vand på flaske langvejs fra.
Vi har filtreret drikkevandet gennem et aktivt kulfilter, til kr. 25,- per person. Med eller uden brus, og så meget du har lyst til!

Menuer

Sepia med selleri confiteret i brunet smør, med fumé af præserveret sellerisaft & brunet smør

Stegt Skagenfisk med kålblade & fermentet ramsløgssauce

Det bedste fra anden med trompetsvampe & sauce på andeskrog, svampe og tyttebær

Okse med fattigmandsasparges, hengemte asparges & sauce med nordjysk bacon og grøn peber

Havtornmousse med hasselnødder & sorbet af hvid the og jernurt


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 333,-
Skagenfisk – Okse – Havtorn & hvid the

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,-
Sepia – Skagenfisk – Okse – Havtorn & hvid the

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,-
Sepia – Skagenfisk – And – Okse – Havtorn & hvid the

‘Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu ┃ Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu
3 retter +150,- kr. ┃ 4 retter +200,- kr. ┃ 5 retter +250,- kr. ┃ ‘Texturen’ +400,- kr. 

Vandet i Danmark er noget af det bedste i verden – så vi ser ingen grund til at få fragtet vand på flaske langvejs fra.
Vi har filtreret drikkevandet gennem et aktivt kulfilter, til kr. 25,- per person. Med eller uden brus, og så meget du har lyst til!

A la carte

Jomfruhummer med skorzonerrødder, rygeost & persille – kr. 95,-
Jordskok, kastanje & caviar – kr. 195,-
Stegt Skagenfisk med græskar & bakskuld-sauce – kr. 95,- / 205,-
Rosastegt vildt med kål, “timian-fedt”, citrontimian & peberrodssauce – kr. 95,-
Grøntsagsfrikassé med sauce på ristede kartoffelskræller – kr. 185,-
Steg af dansk gris stegt med aromatiske urter, rørhatte, løg & to slags sauce – kr. 205,-
Gnalling, pære & rugbrød – kr. 115,-
Verbena-mousse fyldt med grønne frugter, med sprød havre & sorbet af grønne frugter med verbena – kr. 95,-

Sepia med selleri confiteret i brunet smør, med fumé af præserveret sellerisaft & brunet smør – kr. 95,-
Jordskok, kastanje & caviar – kr. 195,-
Stegt Skagenfisk med kålblade & fermentet ramsløgssauce – kr. 95,- / 205,-
Det bedste fra anden med trompetsvampe & sauce på andeskrog, svampe og tyttebær – kr. 95,-
Grøntsagsfrikassé med sauce på ristede kartoffelskræller – kr. 185,-
Okse med fattigmandsasparges, hengemte asparges & sauce med nordjysk bacon og grøn peber – kr. 205,-
Gnalling, pære & rugbrød – kr. 115,-
Havtornmousse med hasselnødder & sorbet af hvid the og jernurt – kr. 95,-

Vinkort

Mousserende vin

NV Prosecco Secco, Bianca Vigna, Veneto, Italien  345,-
NV Cremant de Bourgogne Rosé, Vitteau-Alberti, Bourgogne, Frankrig  455,-
NV Silver Brut Nature, André Clouet, Champagne, Frankrig  695,-
2008 ‘A Avize’, Mignon-Gentil, Champagne, Frankrig  1195,-

Hvidvin

2018 Pinot Grigio, La Tunella, Friuli, Italien  375,-
2018 Riesling Kabinett, “Feinherb”, Goldatzel, Rheingau, Tyskland  325,-
2018 Riesling, Francois Lipp, Alsace, Frankrig  455,-
2018 Chablis, Alain Geoffroy, Bourgogne, Frankrig  495,-
2015 Chardonnay Reserve, Ponzi Vineyards, Willamette Valley, Oregon, USA  750,-
2017 Meursault “Les Clous”, Bader Mimer, Bourgogne, Frankrig  995,-

Rødvin

2015 Merlot-Cabernet, Chartron le Fleur, Bordeaux, Frankrig  375,-
2018 Barbera “Bricco Francia”, Villa Terlina, Piemonte, Italien 385,-
2017 Pinot Noir, Freiherr Von Göler, Baden, Tyskland 350,-
2017 Rosso de Montalcini, Lisini, Toscana, Italien 545,-
2015 Confidences du Prieure-Lichine, (2. vin til Prieure-Lichine), Bordeaux, Frankrig 525,-
2016 Les Granges, Edmond de Rothschild, Bordeaux, Frankrig 495,-
2013 Chateauneuf-du-Pape “Trilogie”, Domaine de Fontavin, Rhône, Frankrig 650,-
2013 Brunello de Montalcino, Tenute Silvio Nardi, Toscana, Italien 850,-

Søde vine

2000 Barsac-Sauternes (37,5 cl), Chateau Cotet, Bordeaux, Frankrig 395,-
2014 Porto Unfiltered “LBV”, Fonseca, Douro, Portugal 450,-
NV Oloroso, Patton Valley Vineyard, Willamette Valley, Oregon, USA 465,-