Koncept

Hos restaurant Textur vil du finde en sæsonbetonet og innovativ menu med fokus på råvareudnyttelse, hvor køkkenet har plads til at lægge fuld fokus på hver råvare. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, og lytter til hvad de har at byde på lige nu. Derfor skifter vi alle retterne ud hver tredje uge. Det betyder også at du som gæst altid kan glæde dig til noget nyt!

Kortet byder altid på en menu hvor du kan vælge 3, 4 eller 5 retter med tilhørende vin- eller saftmenu, med mulighed for tilvalg af en osteret. Alle retterne kan også vælges som a la carte, ligesom vi altid har en vegetarret og en fiskehovedret på kortet.

Vinene til maden spænder fra det økologiske usvovlede til det mere klassiske. Der er ingen dogmer – vi vælger vinene fra hjertet så de altid er tilpasset de skiftende menuer.

Vores alkoholfri menu betyder lige så meget for os som vores vinmenu. Alt på vores alkoholfri menu er drikke vi selv har brygget, presset, henkogt, passeret, sammensat og udvalgt til hver ret.

Med vores “Bring Your Own Wine”-koncept giver vi dig muligheden for at medbringe egen vin til maden. Således har du muligheden for at nyde nogle ekstra gode flasker til vores menuer, i stedet for den tiltænkte vinmenu. Der er ingen merpris for dette. Eksempelvis vil vores 3-retters menu med egen medbragt vin stadig koste kr. 333,-. Bestiller du a la carte opkræver vi proppenge kr. 175,- per flaske.

Vi glæder os til at se jer!

Snacks & appetizers

4 slags kr. 75,-

Østers “Perle Blanche no°3” per styk kr. 35,-

Baerii Caviar 15 g, sprød vaffel & creme fraiche kr. 195,-

Cocktails

“Koldbrygget The” kr. 105,-

“Espresso Martini” kr. 95,-

“Rabarber & mjødurt” kr. 115,-

“Gin & Nordjysk Tonic” kr. 95,-

“Syltede grønne tomater” kr. 105,-

Et glas bobler

Cremant de Bourgogne, Rosé kr. 85,-

Champagne, Silver Brut Nature, André Clouet kr. 135,-

Menuer

Jomfruhummer, squash & jordskokker
2018 Riesling, Weingut Nik Weis, Mosel, Tyskland     Limonade & jordskok
2018 Urban Riesling, Weingut Nik Weis, Mosel, Tyskland

Saltet Kystfisk i crouton, gratineret broccoli & ægte sauce
2016 Chenin Blanc, M de Mulonniere, Guy Saget, Loire, Frankrig     Kombucha
2017 Pinot Gris, Voix de la Vigne, Willamette Valley, Oregon

Okse med grillet kål & persille
2017 Pinot Noir, Les Domaines St. Auriol, Languedoc-Roussillon, Frankrig     Persille
2017 Le Cochet, Anjou-Villages, Loire, Frankrig 

Vagtel ‘Diable’ med urter og & sennepssauce
2018 “La Premiere Pents”, Domaine de Javone, Côtes de Rhône, Frankrig     Gulerod & havtorn
2016 Les Cornuds, Familie Perrin, Vinsobres, Rhône

Æble, hvid chokolade & the
2017 Semillon, Chateau Moulin Caresse, Cotes de Montravel, Bordeaux     Dild & citrusurter
2018 Coteaux de Layon, Domaine Chupin, Loire, Frankrig 


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 333,-
Kystfisk – Vagtel – Hvid chokolade & the

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,- 
Kystfisk – Okse – Vagtel – Hvid chokolade & the

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,- 
Jomfruhummer – Kystfisk – Okse – Vagtel – Hvid chokolade & the

Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu
3 retter +150,- kr. ┃  4 retter +200,- kr. ┃  5 retter +250,- kr. ┃  ‘Texturen’ +400,- kr.

 

Vandet i Danmark er noget af det bedste i verden – så vi ser ingen grund til at få fragtet vand på flaske langvejs fra.
Vi har filtreret drikkevandet gennem et aktivt kulfilter, til kr. 25,- per person. Med eller uden brus, og så meget du har lyst til!

Menuer

Sepia, peso & æble

Stegt Kystfisk, saltet kål & kålpølse

Røget ribbenssteg, tragtkantareller & svampebouillon

Stegt okse, sauce med syltede bær & vaffel med kartoffel og porre

Mælkeis, melasse & præserveret frugt


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 333,-
Kystfisk – Okse – Mælkeis & melasse

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,- 
Sepia – Kystfisk – Okse – Mælkeis & melasse

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,- 
Sepia – Kystfisk – Ribbenssteg – Okse – Mælkeis & melasse

Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu
3 retter +150,- kr. ┃  4 retter +200,- kr. ┃  5 retter +250,- kr. ┃  ‘Texturen’ +400,- kr.

 

Vandet i Danmark er noget af det bedste i verden – så vi ser ingen grund til at få fragtet vand på flaske langvejs fra.
Vi har filtreret drikkevandet gennem et aktivt kulfilter, til kr. 25,- per person. Med eller uden brus, og så meget du har lyst til!

A la carte

Jomfruhummer, squash & jordskokker – kr. 95,-

Saltet Kystfisk i crouton, gratineret broccoli & ægte sauce – kr. 95,- / 205,-

Smørpocheret sorthummer, sort hvidløg & sauce med nordjysk lardo – kr. 195,-

Okse med grillet kål & persille – kr. 95,-

Grøntsagsfrikassé med sauce på ristede kartoffelskræller – kr. 185,-

Vagtel ‘Diable’ med urter og & sennepssauce – kr. 205,-

Vendsysselosten, Høgelundgaard & æble – kr. 115,-

Æble, hvid chokolade & the – kr. 95,-