Koncept

Hos restaurant Textur vil du finde en sæsonbetonet og innovativ menu med fokus på råvareudnyttelse, hvor køkkenet har plads til at lægge fuld fokus på hver råvare. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, og lytter til hvad de har at byde på lige nu. Derfor skifter vi alle retterne ud hver tredje uge. Det betyder også at du som gæst altid kan glæde dig til noget nyt!

Kortet byder altid på en menu hvor du kan vælge 3, 4 eller 5 retter med tilhørende vin- eller saftmenu, med mulighed for tilvalg af en osteret. Alle retterne kan også vælges som a la carte, ligesom vi altid har en vegetarret og en fiskehovedret på kortet.

Vinene til maden spænder fra det økologiske usvovlede til det mere klassiske. Der er ingen dogmer – vi vælger vinene fra hjertet så de altid er tilpasset de skiftende menuer.

Vores alkoholfri menu betyder lige så meget for os som vores vinmenu. Alt på vores alkoholfri menu er drikke vi selv har brygget, presset, henkogt, passeret, sammensat og udvalgt til hver ret.

Med vores “Bring Your Own Wine”-koncept giver vi dig muligheden for at medbringe egen vin til maden. Således har du muligheden for at nyde nogle ekstra gode flasker til vores menuer, i stedet for den tiltænkte vinmenu. Der er ingen merpris for dette. Eksempelvis vil vores 3-retters menu med egen medbragt vin stadig koste kr. 333,-. Bestiller du a la carte opkræver vi proppenge kr. 175,- per flaske.

Vi glæder os til at se jer!

Snacks & appetizers

4 slags kr. 75,-

Østers “Perle Blanche no°3” per styk kr. 35,-

Baerii Caviar 15 g, sprød vaffel & creme fraiche kr. 195,-

Cocktails

“Koldbrygget The” kr. 105,-

“Espresso Martini” kr. 95,-

“Rabarber & mjødurt” kr. 115,-

“Gin & Nordjysk Tonic” kr. 95,-

“Syltede grønne tomater” kr. 105,-

Et glas bobler

Cremant de Bourgogne, Rosé kr. 85,-

Champagne, Grand Brut Reserve, André Clouet kr. 135,-

Menuer

Røgede rejer, squash & kærnemælkssauce
2018 Pé Branco, Esporâo, Portugal    Kombucha
2017 Albarino, Pazo de Villarei, Rias Baixas, Spanien

Pocheret Kystfisk, kartoffel & røget sauce
2018 Chenin Blanc, Rustenberg, Stellenbosch, Sydafrika    Citrusurter
2018 Riesling ‘By The Glass’, Villa Huesgen, Mosel, Tyskland

Fermenteret okse, Karl Johan emulsion & silderogn
2018 Zweigelt, Ecker, Eckhof, Wagram, Østrig   Bladselleri & citron
2018 Rotburger, Rosi Schuster, Burgenland, Østrig

Gåsebryst, hvide asparges, rosenkål & sauce med varme krydderier
2016 Château la Négly, Les Terrasses, Languedoc-Roussillon, Frankrig ┃ Blomme & timian
2017 Badiola, Mazzei Poggio, Toscana, Italien

Urte-chokolade, is på grønne frugter & ‘kage’
Late Harvest Chardonnay, Dominio de Punktum, Tierra de Castilla, Spanien   Pære & tomat
2015 Eiswein, Rudolf Payer, Burgenland, Østrig


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 333,-
Kystfisk – Gås – Chokolade & grønne frugter

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,- 
Kystfisk – Okse – Gås – Chokolade & grønne frugter

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,- 
Rejer – Kystfisk – Okse – Gås – Chokolade & grønne frugter

Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu – vælges af hele bordet – angivet med kursiv i ovenstående
3 retter +150,- kr. ┃  4 retter +200,- kr. ┃  5 retter +250,- kr. ┃  ‘Texturen’ +400,- kr.

A la carte

Røgede rejer, squash & kærnemælkssauce – kr. 95,-

Pocheret Kystfisk, kartoffel & røget sauce – kr. 95,- / 205,-

Blæksprutte, kammusling & caviar – kr. 195,-

Fermenteret okse, Karl Johan emulsion & silderogn – kr. 95,-

Grøntsagsfrikassé med sauce på ristede kartoffelskræller – kr. 185,-

Gåsebryst, hvide asparges, rosenkål & sauce med varme krydderier – kr. 205,-

Vendsysselosten, Høgelundgaard & æble – kr. 115,-

Urte-chokolade, is på grønne frugter & ‘kage’ – kr. 95,-