Koncept

Hos restaurant Textur finder du en sæsonbetonet og innovativ menu med fokus på råvareudnyttelse, hvor køkkenet har plads til at lægge fuld fokus på hver råvare. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, og lytter til hvad de har at byde på lige nu. Derfor skifter vi alle retterne ud hver fjerde uge. Det betyder også at du som gæst altid kan glæde dig til noget nyt!

Kortet byder altid på en menu hvor du kan vælge 3, 4 eller 5 retter med tilhørende vin- eller saftmenu, ligesom vi ligeledes tilbyder en vegetarisk menu på 3, 4 eller 5 retter.

Vinene til maden spænder fra det økologiske usvovlede til det mere klassiske. Der er ingen dogmer – vi vælger vinene fra hjertet så de altid er tilpasset de skiftende menuer.

Vores alkoholfri menu betyder lige så meget for os som vores vinmenu. Alt på vores alkoholfri menu er drikke vi selv har brygget, presset, henkogt, passeret, sammensat og udvalgt til hver ret.

Vi glæder os til at se jer!

Snacks & appetizers

Snacks & sprødt, 4 slags kr. 75,-

Østers “Perle Blanche” per styk kr. 35,-

Et glas bobler

Cremant de Bourgogne, Baron Aimé kr. 85,-

NV Brut Tradition, Jean Pernet, Champagne kr. 135,-

Gin & Tonic

Letherbee Gin – Serveret med Luscombe tonic & citron kr. 108,-

The Botanist Gin – Serveret med Fever Tree Mediterreanean Tonic & enebær kr. 108,-

Cocktails

“Gin” & Grape – Alkoholfri aperitifcocktail med Tanqueray 0,0%, grapefrugt, rosmarin & tonic kr. 88,-

Rhubarb Robbery – Rabarber, gin & cremet skum kr. 98,-

Ellenor Spritz – Hyldeblomstlikør, cremant & citron kr. 98,-

Sichuan Sour – Letherbee, gin, æggehvide & sichuan peber kr. 98,-

Espresso Martini – Espresso, Kahlua & Vodka kr. 98,-

Denne sæsonmenu er gældende til og med 16. oktober

Menuer

Stegt kammusling med jordskokker, syltet kålrabi & sauce på ristet jordskok
2022 Welschriesling, Moser Wines, Burgenland ┃ Æble & Jordskok
2021 Sauvignon Blanc, Francois Millet, Sancerre

Skagenfisk dampet i kål, med broccoli, hyldebærkapers & skummende sauce på Thybo-ost
2022 Chardonnay, Nicolas Idiart, Vin de France ┃ Urte-lemonade
2020 Chardonnay, Viberti Giovanni, Piemonte

Fermenteret kartoffel, krydret vildt tatar & purløgsemulsion
2020 Garnacha, Castillo De Eneriz, Navarra ┃ Grøn the & krydderier
2020 Cabernet Franc, Luisa, Friuli

Stegt okse med bagte løg, løgpuré, “bahji” på gule ærter & fyldt aromatisk sauce
2019 Tempranillo “Crianza”, Bodegas LAN, Rioja ┃ Mørke bær & timian
2021 Saint Joseph La Source, Ferraton Pére & Fils, Rhône

Græskar med græskar & græskarkerner
Græskar, gulerod & hvid rom ┃ Græskar & gulerod
2020 Coteaux du Layon Saint Lambert, Domaine Ogereau, Loire


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,-
Skagenfisk – Okse – Dessert

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,-
Kammusling – Skagenfisk – Okse – Dessert

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 666,-
Kammusling – Skagenfisk – Tatar – Okse – Dessert

‘Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu ┃ Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu
3 retter +150,- kr. ┃ 4 retter +200,- kr. ┃ 5 retter +250,- kr. ┃ ‘Texturen’ +400,- kr. 

 

Denne sæsonmenu er gældende til og med 13. november

Menuer

Let-grillet jomfruhummer med brunet smør, jordskokker & saltet creme double
┃ Citrusurt-lemonade

Dampet Skagenfisk, kærnemælkssauce samt porre & rosenkål
┃ Kærnemælk & persille

Confiterede brisler med rødbede & brombær
┃ Brombær & rødbede

Rokkedahl kylling med svampe soufflé, syltede svampe & jus med fermenteret peber
┃ Icetea med røde bær & peber

“Kartoffelpuré”, sprøde kartoffelskræller & krydret iscreme
┃ Æble & krydderier


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,-
Skagenfisk – Kylling – Dessert

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,-
Skagenfisk – Brisler – Kylling – Dessert

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 666,-
Jomfruhummer – Skagenfisk – Brisler – Kylling – Dessert

‘Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu ┃ Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu
3 retter +150,- kr. ┃ 4 retter +200,- kr. ┃ 5 retter +250,- kr. ┃ ‘Texturen’ +400,- kr. 

Denne sæsonmenu er gældende til og med 30. december

Menuer

Kammusling, citroncreme med ristet gær, tomat & skorzonerrod
┃ Tomat & grillet citron

Rimmet laks, fennikel & beurre blanc med miso og havtorn
┃ Fennikel & havtorn

Terrin af økologisk nakkefilet, asier & sennep samt sprød svær
┃ 

Krydret andebryst med appelsin, peber & jordskokker
┃ 

“Risengrøds-brioche” med mandler, kirsebærsorbet & lun sabayonne
┃ Kirsebær & krydderier


3 retter med vin- eller saftmenu – kr. 444,-
Laks – And – Dessert

4 retter med vin- eller saftmenu – kr. 555,-
Laks – Terrin – And – Dessert

5 retter med vin- eller saftmenu – kr. 666,-
Kammusling – Laks – Terrin – And – Dessert

‘Texturen’ – kr. 1.111,-
Snacks & bobler ┃ 7 retter med vin- eller saftmenu ┃ Kulfiltreret vand, kaffe & petit four

Opgraderet vinmenu
3 retter +150,- kr. ┃ 4 retter +200,- kr. ┃ 5 retter +250,- kr. ┃ ‘Texturen’ +400,- kr. 

A la carte

Stegt kammusling med jordskokker, syltet kålrabi & sauce på ristet jordskok – kr. 95
Skagenfisk dampet i kål, med broccoli, hyldebærkapers & skummende sauce på Thybo-ost – kr. 95,- / 205
Fermenteret kartoffel, krydret vildt tatar & purløgsemulsion – kr. 105
Bakskuld med caviar & hamp – kr. 195
Stegt okse med bagte løg, løgpuré, “bahji” på gule ærter & fyldt aromatisk sauce – kr. 205
Hallands Siren & Himmel med rabarber & karamelliseret tomatkompot – kr. 120
Græskar med græskar & græskarkerner – kr. 95

Vinkort

MOUSSERENDE VIN

NV Cremant de Bourgogne, Baron Aimé 455,-

NV Brut Tradition, Jean Pernet, Champagne 650,-

 

HVIDVIN

2021 Riesling Kalkstein Trocken, Gustavshof, Rheinhessen 345,-

2020 Riesling Classic, Jakob Jung, Rheingau 345,-

2021 Chardonnay, La Forge Estate, Languedoc 375,-

2020 Sauvignon Blanc, Alban Roblin, Sancerre 425,-

2021 Chardonnay Mâcon-Villages, Nicolas Potel, Bourgogne 675,-

2017 Chardonnay Les Vergers 1. Cru, Au Pied du Mont Chauve, Bourgogne 1.500,-

 

ROSÉ

2021 Rosé, Villa Aix, Coteaux d’ Aix-en-Provence, Frankrig 475,-

 

RØDVIN

2017 Rives de Lamothe, Château Lamothe-Bergeron, Bordeaux 375,-

2021 Rouge Samorëns, Ferraton Père & Fils, Cote du Rhône 385,-

2019 Valpolicella Ripasso, Superiore, Santa Sofia 385,-

2018 Zinfandel ”Artezin”, Hess Select, Californien 475,-

2020 Pinot Noir, Nuiton Beaunoy, Bourgogne 495,-

2019 Cont Ugo Bolgheri, Tenuta Guado al Tasso, Toscana 995,-

2019 Charmes Chambertin Grand Cru, Henri Richard, Bourgogne 2.400,-

 

PORTVIN

NV Taylor’s 10 year old Tawny (37,5 cl) 250,-