Menuer
19. november til 28. december
Marineret sild med syltede granskud, glaskål & kærnemælkssauce med fermenteret glaskål
┃ Dild & æble
Grillet laks, kimchi & bagte løg samt fermenteret fløde
┃ Kørvel-lemonade
Terrin af gris fra Rævhede indbagt i brioche, med syltede løg, puffet svær & frugtrester
┃ Krydret grøn is-the
Grillet andebryst, kirsebær, rødkål samt pommes rösti & aromatisk sauce med amarena kirsebær
┃ Mørke bær & krydderier
Blodappelsin-sorbet, variationer af mandel & luftig mørk chokolade
┃ Karamel sweet tea med citrusnoter
På Textur serverer vi altid god mad og drikke til priser hvor alle kan være med.
Besøger du os i hverdagene (mandag til torsdag) tilbyder vi nu en endnu skarpere pris på vores menuer:
3 retter med vin- eller saftmenu
Laks – And – Dessert
HVERDAG 333,- / WEEKEND 444,-
4 retter med vin- eller saftmenu
Sild – Laks – And – Dessert
HVERDAG 444,- / WEEKEND 555,-
5 retter med vin- eller saftmenu
Sild – Laks – Gris – And – Dessert
HVERDAG 555,- / WEEKEND 666,-
‘Texturen’
Snacks & bobler
7 retter med vin- eller saftmenu
Kulfiltreret vand m/u brus
Kaffe & petit four
HVERDAG 1.111,- / WEEKEND 1.200,-
Opgraderet vinmenu
+50,- per glas
A la carte
Marineret sild med syltede granskud, glaskål & kærnemælkssauce med fermenteret glaskål
95,-
Grillet laks, kimchi & bagt porre samt fermenteret fløde
95,- / 205,-
Blomkål med røget creme fraiche, kastanjer, solbærbladeolie & caviar
195,-
Terrin af gris fra Rævhede indbagt i brioche, med syltede løg, puffet svær & frugtrester
105,-
Grillet andebryst, kirsebær, rødkål samt pommes rösti & aromatisk sauce med amarena kirsebær
205,-
‘Kovending’ fra Unika med malt-vaffel, stikkelsbær & blommekompot samt karamel med lyng & kombu-tang
120,-
Blodappelsin-sorbet, variationer af mandel & luftig mørk chokolade
95,-
Vi gør venligst opmærksom på, at ved betaling med firmakort samt betalingskort udstedt uden for EU pålægges betalingsgebyret regningen ved betaling