Menuer
19. november til 28. december
Marineret sild med syltede æbler, glaskål & kærnemælkssauce med fermenteret glaskål
┃ Dild & æble
Grillet laks, kimchi & bagt porre samt fermenteret fløde
┃ Kørvel-lemonade
Cervelas en brioche med syltede løg, sprød svær & frugtrester
┃ Krydret grøn is-the
Grillet andebryst, kirsebær, rødkål samt pommes rösti & aromatisk sauce med amarena kirsebær.
┃ Mørke bær & krydderier
Blodappelsin-sorbet, variationer af mandel & luftig mørk chokolade
┃ Karamel sweet tea med citrusnoter
På Textur serverer vi altid god mad og drikke til priser hvor alle kan være med.
Besøger du os i hverdagene (mandag til torsdag) tilbyder vi nu en endnu skarpere pris på vores menuer:
3 retter med vin- eller saftmenu
Laks – And – Dessert
HVERDAG 333,- / WEEKEND 444,-
4 retter med vin- eller saftmenu
Sild – Laks – And – Dessert
HVERDAG 444,- / WEEKEND 555,-
5 retter med vin- eller saftmenu
Sild – Laks – Cervelas en Brioche – And – Dessert
HVERDAG 555,- / WEEKEND 666,-
‘Texturen’
Snacks & bobler
7 retter med vin- eller saftmenu
Kulfiltreret vand m/u brus
Kaffe & petit four
HVERDAG 1.111,- / WEEKEND 1.200,-
Opgraderet vinmenu
+50,- per glas
A la carte
Selleri-terrin med karamelliserede løg, brændt persille samt sauce på ristede nødder & morkler
95,-
Stegt Skagenfisk med græskar, muslinger & tomatiseret estragonsauce
95,- / 205,-
Variation af and, bitre salater & kål med hønse-blanquette
105,-
Bakskuld med caviar & hamp
195,-
Glaceret okse-shortrib med ristede jordskokker & kartoffelcroquette samt pebersauce med røget smør
205,-
‘Kovending’ fra Unika med malt-vaffel, stikkelsbær & blommekompot samt karamel med lyng & kombu-tang
120,-
Æbler med sprød vaffel, brændte figner & Oolong te
95,-
Vi gør venligst opmærksom på, at ved betaling med firmakort samt betalingskort udstedt uden for EU pålægges betalingsgebyret regningen ved betaling